ASSISTENTIKSI KAUPPAKAMARIN VAIKUTTAMISTYÖHÖN (työharjoittelu)

Oletko kiinnostunut toimimaan asiakkaiden kanssa, entäpä kiinnostaako sinua kuvaaminen, editointi tai sosiaalinen media?  Asiakastilaisuuksien järjestelyt, asiakastiedon ylläpito, uutiskirjeiden ideointi ja suunnittelu ja monet muut viestinnän ja verkostoitumisen tehtävät odottavat sinua.

Haussa on innostunut ja aktiivinen työharjoittelija Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyön yksikköön. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työnkuvan ja hyvän mahdollisuuden oppia ja osallistua verkostoitumisen ja viestinnän monipuolisiin työtehtäviin. Mukavat työkaverit ja viihtyisä työympäristö takaavat onnistuneen työharjoittelu- tai työssäoppimisjakson.

Vaikuttamistyön harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm:

-          avustaminen tilaisuuksien järjestelyissä

-          asiakastiedon ylläpito

-          kuvien ja videoiden editointi

-          sosiaalisen median päivittäminen

-          uutiskirjeiden laatiminen

Työharjoittelijan ohjaajana toimii verkostoitumispalvelujen suunnittelija. Tarjoamme Sinulle ateriaedun (lounassetelit), mukavan työpisteen ja työkokemusta. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, loistavien liikenneyhteyksien päässä. Työharjoittelu on palkatonta.

Toivomme Sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin. Ehdottomasti tärkeintä on kiinnostus viestinnän tehtäviin sekä positiivinen ja iloinen asenne. Työharjoittelu sopii hyvin tradenomi-  tai medianomi-opiskelijalle sekä visuaalisen markkinoinnin opiskelijalle.

Tutustu meihin osoitteessa http://www.helsinki.chamber.fi.

 

Lisätiedot ja hakemukset:

Helsingin seudun kauppakamari/Helsingin Kamari Oy
asiakkuusjohtaja Riitta Salmi
Puh. (09) 2286 0230
riitta.salmi@chamber.fi

 

Merirosvoista modernin kaupan haasteisiin

Kauppakamarijärjestö syntyi 1600-luvulla turvaamaan kauppiaiden elinkeinoa sen ajan uhkatekijöiltä, kuten meri-rosvoilta. Nykyään uhat ovat muuttuneet, mutta tavoitteemme on yhä sama: elinkeinoelämän ja vapaan kaupan turvaaminen tämän päivän myrskyissä. Haluamme, että Helsingin metropolialue on Euroopan menestyneimpiä liiketoimintakeskuksia ja Suomen talouden vahva veturi. Kun yhteiset tavoitteemme saavat tuulta purjeisiinsa, suomalaisten yritysten toimintaedellytykset voidaan turvata paremmin.

Olemme aktiivinen ja vaikutusvaltainen elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamariimme kuuluu 21 kunnan alueel-ta yli 6 700 yritystä. Palvelutarjontamme kattaa vaikuttamistyön lisäksi mm. neuvonta- ja koulutuspalvelut, kus-tannustuotteet, verkostoitumispalvelut ja ulkomaankaupan asiakirjojen käsittelyn. Tule mukaan joukkoomme vaikuttamaan ja edistämään metropolialueen yritysten menestystä!