ASSISTENTIKSI ULKOMAANKAUPAN ASIAKIRJAPALVELUUN (työharjoittelu)

 

Tule työharjoitteluun Helsingin seudun kauppakamarin ulkomaankaupan asiakirjapalveluun! Kauppakamarit myöntävät ja vahvistavat yrityksille vientiä varten tarvittavia asiakirjoja. Kauppakamarin myöntämiä ulkomaankaupan asiakirjoja ovat muun muassa Euroopan unionin yleinen alkuperätodistus sekä väliaikaiseen vientiin tarkoitettu ATA carnet –tulliasiakirja.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan Helsingin metropolialueen yritysmaailmaan.

Ulkomaan kaupan asiakirjapalvelun harjoittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa

  • ulkomaankaupan asiakirjojen käsittely sekä
  • asiakkuudenhallintaan liittyvät tehtävät (työkaluna Microsoft CRM).

Tehtävä sopii kansainvälistymisestä kiinnostuneelle liiketalouden tai assistenttityön opiskelijalle. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa. Toivomme Sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin sekä täsmällisyyttä ja tarkkuutta. Teknisiksi taidoiksi riittää MS Office-paketin tuntemus. Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja iloinen asenne!

Tarjoamme Sinulle ateriaedun (lounassetelit), mukavan työpisteen ja työkokemusta. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, loistavien liikenneyhteyksien päässä. Työharjoittelu on palkatonta.

Tutustu meihin Helsingin seudun kauppakamarin kotisivuilla http://www.helsinki.chamber.fi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Helsingin seudun kauppakamari/Helsingin Kamari Oy
asiakkuusjohtaja Riitta Salmi
riitta.salmi@chamber.fi

 

Merirosvoista modernin kaupan haasteisiin

Kauppakamarijärjestö syntyi 1600-luvulla turvaamaan kauppiaiden elinkeinoa sen ajan uhkatekijöiltä, kuten meri-rosvoilta. Nykyään uhat ovat muuttuneet, mutta tavoitteemme on yhä sama: elinkeinoelämän ja vapaan kaupan turvaaminen tämän päivän myrskyissä. Haluamme, että Helsingin metropolialue on Euroopan menestyneimpiä liiketoimintakeskuksia ja Suomen talouden vahva veturi. Kun yhteiset tavoitteemme saavat tuulta purjeisiinsa, suomalaisten yritysten toimintaedellytykset voidaan turvata paremmin.

Olemme aktiivinen ja vaikutusvaltainen elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamariimme kuuluu 21 kunnan alueel-ta yli 6 700 yritystä. Palvelutarjontamme kattaa vaikuttamistyön lisäksi mm. neuvonta- ja koulutuspalvelut, kus-tannustuotteet, verkostoitumispalvelut ja ulkomaankaupan asiakirjojen käsittelyn. Tule mukaan joukkoomme vaikuttamaan ja edistämään metropolialueen yritysten menestystä!