ASSISTENTIKSI KANSAINVÄLISIIN TEHTÄVIIN JA EDUNVALVONTAAN (työharjoittelu)

Tule työharjoitteluun Helsingin seudun kauppakamarin kansainväliseen yksikköön!

Kauppakamarimme kuuluu Euroopan komission yli 60 maata kattavaa Enterprise Europe Network -verkostoon (EEN) ja kansainvälinen yksikkö hoitaa siihen kuuluvia tehtäviä. EEN-yksikkö järjestää kansainvälistymiseen liittyen n. 15 tilaisuutta vuosittain, välittää ulkomaisia yrityskontakteja, tiedottaa ajankohtai-sista teemoista yrityksille ja antaa neuvontaa. Edunvalvonnassamme järjestämme ajankohtaisia seminaareja esim. työvoimaan ja yritysturvallisuuteen liittyvistä aiheista. Toimistomme sijaitsee Hel-singin ydinkeskustassa, loistavien liikenneyhteyksien päässä.

Työharjoittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm:

- seminaarien järjestelyihin liittyvät tehtävät, kuten
- ilmoittautumisten vastaanottaminen ja tallentaminen, 
- materiaalien valmistelu,
- asiakaspalvelu tilaisuuksissamme sekä
- muut tilaisuuksiin liittyvät käytännön tehtävät
- yritystiedon haku ja käsittely, 
- viestintä, esim. pptx-esitysten päivittämistä.

Harjoittelun pääpaino on EEN-yksikkömme tehtävissä. Tarjoamme Sinulle ateriaedun (lounassetelit), mukavan työpisteen ja käytännön työkokemusta toimistotyöskentelystä.

Tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi kansainvälisen kaupan, viestinnän tai markkinoinnin opiskelijalle. Toivomme Sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin. Teknisiksi taidoiksi riittää MS Office-paketin tuntemus. Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin positiivinen & iloinen asenne ja kiinnostus kansainvälisyyttä kohtaan! Työharjoittelu on palkatonta.

Tutustu meihin osoitteissa:

www.helsinki.chamber.fi,  www.EnterpriseEurope.fi, ja http://een.ec.europa.eu/

 

Lisätiedot ja hakemukset:

Helsingin seudun kauppakamari/Helsingin Kamari Oy
asiakkuusjohtaja Riitta Salmi
Puh. 09 2286 0230
riitta.salmi@chamber.fi

 

Merirosvoista modernin kaupan haasteisiin
Kauppakamarijärjestö syntyi 1600-luvulla turvaamaan kauppiaiden elinkeinoa sen ajan uhkatekijöiltä, kuten meri-rosvoilta. Nykyään uhat ovat muuttuneet, mutta tavoitteemme on yhä sama: elinkeinoelämän ja vapaan kaupan turvaaminen tämän päivän myrskyissä. Haluamme, että Helsingin metropolialue on Euroopan menestyneimpiä liiketoimintakeskuksia ja Suomen talouden vahva veturi. Kun yhteiset tavoitteemme saavat tuulta purjeisiinsa, suomalaisten yritysten toimintaedellytykset voidaan turvata paremmin.

Olemme aktiivinen ja vaikutusvaltainen elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamariimme kuuluu 21 kunnan alueel-ta yli 6 700 yritystä. Palvelutarjontamme kattaa vaikuttamistyön lisäksi mm. neuvonta- ja koulutuspalvelut, kus-tannustuotteet, verkostoitumispalvelut ja ulkomaankaupan asiakirjojen käsittelyn. Tule mukaan joukkoomme vaikuttamaan ja edistämään metropolialueen yritysten menestystä!