Espoon kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu käynnistyi

​Espoon kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu käynnistyi

Espoon kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu järjestetään tänä vuonna 10. kertaa. Juhlavuoden kunniaksi kilpailu avataan kaupungin oman henkilöstön lisäksi myös yrityksille. Kilpailuun voi ilmoittautua 6.4.–24.5.2021.

Kilpailuun voivat osallistua Espoon kaupungin työntekijät ja työtiimit yhteistyökumppaneineen sekä espoolaiset yritykset. Yrityksen y-tunnuksen tulee olla rekisteröity Espooseen.

Kilpailussa etsitään uudistuksia ja ideoita, joiden avulla parannetaan espoolaisten palveluja ja kehitetään toimintatapoja Espoo-tarinan mukaisesti.

Erityisesti huomiota kiinnitetään sellaisiin uudistuksiin, joissa asiakkaat ja kuntalaiset ovat etusijalla − paremman palvelun saajina tai jopa kehittämistyön yhteistyökumppaneina. Kilpailun tarkoituksena on tehdä näkyväksi jatkuvaa, innovatiivista kehittämistyötä, jota Espoossa tehdään.

Laatukeskus valitsee finalistit

Espoon kaupunki järjestää kilpailun yhdessä Laatukeskuksen kanssa. Laatukeskuksen asiantuntijat arvioivat hakemukset ja valitsevat niistä jatkoon pääsevät finalistit. Myöhemmin Espoon kaupungin oma raati arvioi finaaliin päässeet hakemukset.

Hakemuslomake kannattaa täyttää huolella siten, että myös henkilö, joka ei tunne asiayhteyttä, saa hyvän käsityksen innovaatiosta ja pystyy arvioimaan sen laatua ja uutuusarvoa pelkän hakemuksen perusteella. Kilpailusta järjestettiin info Teams-webinaarina 8.4.2021 klo 15–16.

Katso tilaisuuden tallenne: Webinaarista saa konkreettisia vinkkejä hakemuksen tekoon – tilaisuuden tallenne

Lue koko Espoon kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu käynnistyi -juttu Espoon kaupungin sivuilta.

Lue myös:
Edellinen artikkeli Kauppakamarilehti: Kaiken keskiössä on osaamisen kehittäminen Seuraava artikkeli Brexitin asiakirjavaatimuksista ja vaikutuksista tavarakauppaan