Pääkaupunkiseudun Kasvupolku on nyt auki

Pääkaupunkiseudun parhaat liikeideat ovat nyt haussa ja tie Kasvupolulle viitoitettu! Ensimmäistä kertaa jaetaan valtakunnallinen Sijoittajan suosikki 2019 -palkinto, joka tuo voittajayritykselle jopa miljoonarahoituksen.

Kasvu Open on maksuton pk-yritysten sparrausohjelma: mukaan voi hakea yrityksen iästä, toimialasta tai liikevaihdosta riippumatta. Mukaan maksuttomaan asiantuntijoiden sparraukseen voivat hakea sekä startupit että toimintansa jo vakiinnuttaneet yritykset.

Hae mukaan heti – viimeistään 15.1.2019!

Mukaan valitut 15 yritystä ovat mukana kahden päivän sparrauksessa, jossa kasvusuunnitelmaa on kehittämässä Suomen huippu liike-elämän asiantuntijat.

Sijoittajan suosikille miljoonan euron rahoitus

Ensimmäistä kertaa jaossa on myös valtakunnallinen palkinto Sijoittajan suosikki 2019, joka mahdollistaa saajalle jopa miljoonan euron rahoituksen. Palkinto toteutetaan yhdessä Nordean ja kasvuyhtiösijoittaja Innovestorin kesken.

 Pk-seudulta löytyy runsaasti innovatiivisia yrityksiä

Pääkaupunkiseudun KasvupolullaVastaa Kasvu Invitation -kutsuun ja hae helpotusta yrityksesi kriittisimpään kasvunhaasteeseen on sparrattu viitenä vuonna jo 75 yritystä tavoitteena edistää yrityksen kasvua ja liiketoiminnan kehitystä. Sparrattujen yritysten taso on ollut korkea: pk-seudulta on noussut monia innovatiivisia yrityksiä,

Pääkaupunkiseudun Kasvupolku järjestetään Helsingin seudun Kauppakamarin, NewCo Helsingin, Vantaan kaupungin, YritysVantaan, Espoon kaupungin, YritysEspoon sekä Haaga-Helian yhdistäessä jälleen voimansa suomalaisten pk-yritysten kasvun mahdollistamiseksi.

Näin astut Kasvupolulle

Haku yrityksille on avoinna 15.1.2019 asti.

  • Kasvupolun hakuajan päättyessä järjestetään 29.1.2019 Kasvupaja, jossa yritykset saavat sparrausta kasvusuunnitelmiinsa teemapöytäkeskusteluissa. Hakeneilla yrityksillä on myös mahdollisuus tavata tilaisuudessa Kasvupolun tuomaristoa.
  • Kasvupajan päätteeksi julkistetaan 15 yritystä, jotka pääsevät mukaan Kasvupolulle. Mukaan valittuja yrityksiä sparrataan kahdessa Kiitoratapäivässä 28.2. sekä 26.3.2019.
  • Eri alojen (kasvu, kansainvälistyminen, myynti, rahoitus, markkinointi, johtaminen) asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kukin yritys kohtaa Kasvupolun aikana yhteensä 10 asiantuntijaa 45 minuutin luottamuksellisissa tapaamisissa.
  • Tuomaristo valitsee Kasvupolun päätteeksi kaksi parasta yritystä, jotka etenevät jatkosparrauksiin ja lokakuussa 2019 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

Mikä on pääkaupunkiseudun kasvupolku?

Mikä on Pääkaupunkiseudun Kasvupolku?

Lue myös:
Edellinen artikkeli Uudenmaan yritysten suhdanneodotukset vaimenivat syksyn tullen Seuraava artikkeli Kaksi kauppakamarin kirjaa Suomen Ekonomien bisneskirjakilpailun finaalissa!