Kauppakamarin Kasvu 100
-mentorointiohjelma käynnistyy

– haemme nyt pilottiohjelmaan osallistujia

 

Kasvu 100 -mentorointiohjelma on yrityksen kasvun ja kehityksen kiihdyttämö, jossa hyödynnetään ryhmämentorointia. Saat fokusoituja ratkaisuja liiketoimintasi haasteisiin ja kasvuun 100 päivän ajan sekä kehityt johtajana.

Kenelle?

Kasvu 100 -mentorointiohjelman osallistujiksi haemme yritysten avainhenkilöitä, jotka sitoutuvat kehittämään yritystään tehokkaasti kohti kasvun tavoitettaan ja samalla kehittymään itse johtajina. Ohjelma sopii ennen muuta PK-yritysten johtajille ja päättäjille sekä "nouseville tähdille".

Mukaan tulon ehtona on, että haluat edistää kasvua ja että asemasi yrityksessä mahdollistaa tehokkaan vaikuttamisen. Kasvutavoitteesi on myös mahdollista tarkentaa asiaan tai asioihin, joita on mahdollista 100 päivän aikana ratkaista tai vähintään käynnistää konkreettinen muutos.

Mentorit

Osallistujat saavat tukea ja työkaluja kokeneelta yritysmentorilta. Mentorimme ovat yrityksen kasvuun ja kasvun haasteisiin paneutuneita kokeneita johtajia ja sparraajia, joilla on myös aiempaa mentoroinnin ja ohjauksen kokemusta.

Ryhmä koostuu eri yritysten avainhenkilöistä, joilla on samantyyppisiä kasvuhaasteita omassa yrityksessään. Myös he neuvovat ja kannustavat kasvun haasteissa ja ratkaisuissa.


Ohjelman aikataulu ja paikka

Haemme nyt pilottiohjelmaan osallistujia! Kasvu 100 -mentorointiohjelma käynnistyy alkusyksyllä ja päättyy joulukuussa 2017.

Sovimme aloitus- ja lopetusseminaarin ajankohdat kevään 2017 aikana.

Näiden seminaarien välissä on kolme ryhmämentorointitapaamista.


Ohjelma sisältää siis viisi kolme tuntista tapaamista, 
jotka järjestetään Helsingin keskustassa
Helsingin seudun kauppakamarin tiloissa, osoitteessa Kalevankatu 12.


Hinnat, kun yrityksestä osallistuu yksi henkilö

Hinta 3 400 € (+ alv. 24 %) (ei-jäsenhinta)
Hintaan sisältyy oheismateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Jäsenetuhinta 2 800 € (+ alv. 24 %)
Hintaan sisältyy oheismateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.