Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Kustannustehokkaat ratkaisut varainhoitoon ja henkilöstön sitouttamiseen 13.4.2018

 

Indeksisijoittamisen suosio on kovassa kasvussa maailmalla ja myös Suomessa. Tässä tilaisuudessa esittelimme, kuinka varainhoito voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti indeksisijoittamisen periaattein. Kerromme indeksisijoittamisen keskeisistä eduista ja hyödyistä sijoittajalle, sekä siitä miten indeksisijoittaminen sopii sekä yksityishenkilöiden, yrittäjien että yhteisöjen varainhoidon tarpeisiin.

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Tilaisuudessa kuulimme myös ratkaisuja henkilöstön pitkäjänteiseen sitouttamiseen ja palkitsemiseen. Kerroimme henkilöstölle suunnatuista henkilöstö- ja palkkiorahastoista sekä avainhenkilöeduista. Lisäksi selvitimme tapoja, joilla voidaan turvata yrityksen liiketoimintaa ja varmistaa sen jatkuminen yllättävissäkin tilanteissa.

 

Katso esitykset klikkaamalla linkkejä:

Henkilöstön kustannustehokas palkitseminen
Toimitusjohtaja Lasse Mäkinen, Elite Palkitsemispalvelut

Matkassamme mukana -  Yrittämistä ja elämää varten
Johtaja, Myynti ja markkinointi Kari Wilen, Fennia

Indeksisijoittaminen ja riippumaton varainhoito
Toimitusjohtaja Esko Immonen, Index Varainhoito