Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Turkin markkinat ja liiketoimintamahdollisuudet 24.2.2015

Maailman suurimpien talouksien G20-ryhmän puheenjohtajamaa Turkki on tärkeä nouseva talous, jolla on runsaasti kasvupotentiaalia. Turkin merkitys kansainvälisen talouden toimijana on 2000-luvulla vahvistunut taloudellisen kehityksen vakautumisen ja talouskasvun ansiosta. EU:n ja Turkin välillä on tulliliitto, joka helpottaa kaupankäyntiä. Turkki on monikerroksellinen maa, jonka n. 77,5 miljoonasta asukkaasta suurin osa on nuoria (keski-ikä 29 vuotta). Maa tarjoaa kiinnostavia liiketoimintamahdollisuuksia myös suomalaisille yrityksille

Suomen Turkin suurlähetystön, Suomalais-Turkkilaisen kauppayhdistyksen, Helsingin seudun kauppakamarin ja Enterprise Europe Networkin yhteistyössä järjestämässä seminaarissa kerrottiin Turkista toimintaympäristönä ja maan tarjoamista mahdollisuuksista.

 

Tilaisuuden materiaalit

Turkin markkinoiden mahdollisuudet
Nina Vaskunlahti, suurlähettiläs, Suomen suurlähetystö Turkissa 

Ajankohtauskatsaus Turkin talouteen
Heli Simola, vanhempi ekonomisti, siirtymätalouksien tutkimuslaitos BOFIT, Suomen Pankki

Yrityscase: Componenta Turkissa
Heikki Lehtonen, toimitusjohtaja, Componenta Oyj