Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Kauppakamari työpaikkana


Helsingin seudun kauppakamari tunnetaan vahvana asiantuntijaorganisaationa, jonka tehtävänä on vahvistaa yritysten menestystä Helsingin metropolialueella. Vuonna 1917 perustettuun kauppakamariimme kuuluu 21 kunnan alueelta yli 6 700 yritystä kaikilta elinkeinoelämän toimialoilta.

Elinkeinoelämän fyysisen toimintaympäristön kehittämisessä kauppakamarimme tärkeimmät vaikuttamisen kohteet ovat asuntotuotannon edellytysten parantaminen ja liikenneinfrastruktuurin kehittäminen. Koulutus- ja työvoimapoliittisen vaikuttamisen tavoitteena on osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen. Vaikuttamisen onnistumisen edellytyksenä on asiantuntijoidemme hyvä yhteistyö alueen ja valtakunnan päättäjien kanssa.

Kauppakamarin palvelutuotannossa tarjoamme maksuttomana jäsenetuna lakiasiain-, taloushallinnon ja kansainvälistymisen neuvonnan. Jäsenyrityksemme edustajat arvostavat jäsentyytyväisyystutkimuksessa asiantuntijoidemme monipuolisuutta ja sitoutumista asiakkaan ongelman ratkaisuun. Neuvonnan lisäksi asiantuntijamme kouluttavat sekä kirjoittavat kirjoja ja artikkeleita.

Maksullisen palvelutuotannon puolella Helsingin Kamari Oy tarjoaa koulutusta, kustannustuotteita, verkkopalveluita ja verkostoitumista. Yrityskuvat 2012 -tutkimuksessa koulutuksemme oli metropolialueen hinta-laatujohtaja ja ajankohtaiskoulutuksen ykkönen.  Yhtiömme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa monipuolisia ja haastavia tehtäviä tuotteiden ja palveluiden tuotannossa ja tukitoiminnoissa.

Helsingin seudun kauppakamari ja Helsingin Kamari Oy työllistävät yhteensä n. 75 henkilöä. Helsingin toimisto sijaitsee Kampissa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Kauppakamarilla on toimistot myös Espoossa ja Vantaalla.  Henkilöstö arvostaa kauppakamarin tarjoamia koulutusmahdollisuuksia, on sitoutunut tavoitteisiin ja kokee, että tehdyllä työllä on erityinen merkitys. Toteutamme henkilöstöpolitiikkaa, jonka tavoitteena on osaavan henkilöstön sitoutuminen, motivoituminen, jatkuva kehittyminen ja valmius toimintaympäristön mukanaan tuomiin muutoksiin.

Avoimet työpaikat »