Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Vantaan toimisto

 

Kauppakamari tukee Vantaan elinkeinopolitiikan linjauksia rakentaa Vantaasta osa sujuvaa metropolialuetta parantamalla lentoaseman ja sataman väylien vetävyyttä, luomalla Kehäradan asemanseuduista kiinnostavia liiketoimintaympäristöjä sekä huolehtimalla asumisen ja koulutuksen houkuttelevuudesta. Vantaan tavoitteena on tehdä Aviapolis-alueesta ja Vantaasta kansainvälinen kasvukeskus, joka houkuttelee yrityksiä ja osaajia Vantaalle. Kauppakamari jatkaa työtään teollisuuden ja tuotannollisen toiminnan edellytysten parantamiseksi Vantaalla ja tukee kaupungin suunnitelmaa rakentaa Vehkalaan uusi, tulevaisuuden tuotantoalue.

Vantaa panostaa merkittävästi kaupunkirakenteen ja ympäristön sekä liikenteen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Avainratkaisuja ovat kehäradan rakentamisen eteneminen suunnitellusti, siihen liittyvä Kivistön alueen kaavoitus, Aviapoliksen ja Vantaan Akselin alueiden kehittäminen sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman kehitystyö. Kauppakamari tukee hankkeita ja jatkaa niiden toteutuksessa yhteistyötä viranomaisten kanssa.  

Maaliikenteen toimivuuden varmistamisessa keskeistä on huolehtia Kehä III:n parannustöiden toisen vaiheen aikataulun mukaisesta etenemisestä ja rakennusaikaisten tilapäisratkaisujen toimivuudesta. Kehäradan suunnittelussa julkisen liikenteen jatkoyhteydet tulee turvata ja samalla kehittää Vantaan julkista poikittaisliikennettä palvelemaan paremmin yrityksille tarpeellista työpaikkaliikennettä.