Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

28.02.2019

Itä-Uudenmaan arvostettu yrityspalkinto 2019 haku käynnistyi – Kilpailun teemana ”Kiertotalous menestyvässä yrityksessä”

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö etsii jälleen alueen yrityspalkinnon saajaa. Perinteinen palkinto jaetaan jo 20. kerran. Kilpailuun voi osallistua tästä päivästä alkaen aina 31.3.2019 asti.

Tämän vuoden teemana on Kiertotalous menestyvässä yrityksessä. Kilpailuun haetaan mukaan kaikkia yrityksiä, yritystä kokoon katsomatta, joka on onnistuneesti käyttänyt kiertotaloutta oman yrityksensä menestystä rakentaessaan. 

Kiertotaloudessa yritys pyrkii maksimoimaan tuotteiden, komponenttien ja materiaalien sekä niihin sitoutuneen arvon kiertoa taloudessa mahdollisimman pitkään. Tuotanto ja kulutus synnyttävät mahdollisimman vähän hukkaa ja jätettä. 

–  Kiertotalous on osa Suomen kestävää kehitystä. Kiertotalouden taka-ajatuksena on, että ihmiskunta ei pysty käyttämään loputtomasti luonnonvarojaan, vaan tarvitaan viisaampaa resurssien käyttöä. Haemme nyt yrityksiä mukaan kilpailuun, jotka ovat tunnistaneet kiertotalouden merkityksen, sanoo palkintolautakunnan puheenjohtaja Mauri Molander.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinnon myöntämisen tavoitteena on vahvistaa ja korostaa yritystoiminnan keskeistä asemaa ja sen merkitystä alueen kehittämisessä tänä päivänä ja tulevaisuudessa.

– Ilman kannattavaa ja menestyvää yritystoimintaa Itä-Uusimaa ei voi kasvaa ja menestyä, Mauri Molander muistuttaa.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto -kilpailuun osallistuvan yrityksen on toimittava Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa, Pukkilassa tai Sipoossa. Yritys voi olla myös valtakunnallinen toimija, jolla on liiketoimintaa Itä-Uudellamaalla. 

Yritykset voivat osallistua kilpailuun 31. maaliskuuta asti. 

Voittaja julkistetaan perinteisessä Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön Elinkeinoaamu-tilaisuudessa 17.5.2019.


Lisätietoja:
palkintolautakunnan puheenjohtaja Mauri Molander,
0405520714, mauri.molander@op.fi tai

varapuheenjohtaja Katarina Enholm,
05063544, katarina.enholm@brunberg.fi