06.10.2017

Tule mukaamme Slush 2017 tapahtumaan etuhintaan!

slushbanner2.jpg
Helsingin seudun kauppakamarin jäsenillä on nyt mahdollisuus osallistua Euroopan suurimpaan start-up tapahtumaan perjantaina 1.12. etuhintaan 195 euroa (normaalihintainen tapahtumalippu alkaen 395 euroa). Yhteistyölippu on tehokas, sisältörikas ja helppo tapa ottaa massiivinen Slush-tapahtuma yhdessä päivässä haltuun.

Osallistut samalla PwC:n ja Nordean järjestämään VIP-tilaisuuteen, jossa yhteistyökumppanimme ja Keskuskauppakamari tarjoavat osallistujille korkeatasoista oheisohjelmaa ja tärpit tapahtuman ”must see” -kohteisiin. 

Kauppakamarin, PwC:n ja Nordean yhteistyölippu Slushiin on suunnattu kaikille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan Slush-tapahtumaan ennen kaikkea siksi, että haluavat verkostoitua, hankkia uusia kontakteja sekä löytää uusia ideoita kasvattaa ja uudistaa liiketoimintaansa.

Ilmoittaudu ja lunasta Slush-passisi tästä. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi heti! 

Mistä on kyse?

Helsingin messukeskuksessa 30.11.-1.12. järjestettävä Slush kerää paikalle noin 2 300 startup-yritystä, 1 100 sijoittajaa, 600 toimittajaa ja yli 17 500 osallistujaa 120 maasta.

Slush tarjoaa startup-tapahtumille tyypillisten pitching-tapahtumien ja pääomasijoittajatapaamisten lisäksi kymmenittäin maailmanluokan puhujia, jotka käsittelevät liiketoiminnan kehittämistä, globaaleja trendejä ja kansainvälistymistä. 

Slush on startup-tapahtuma – miksi minun kannattaisi kiinnostua?

Ideat. Inspiraatio. Kansainvälisyys.

Lähde mukaan katsomaan, millaisilla ideoilla ja tulokulmilla uudet yrittäjät lähestyvät liiketoimintaa. Tutustu trendeihin ja kuule alan huipuilta, mistä globaalisti puhutaan. Vakiintuneiden ja kasvavien yritysten edustajille Slush on erinomainen tilaisuus harjata pölyt nurkista ja hakea inspiraatiota oman bisneksen kasvattamiseen.

Mitä ohjelmassa on luvassa?

Paljon. Enemmän kuin päivässä ehdit käydä läpi. Valitse siis etukäteen itseäsi kiinnostavat osiot. 

Lisätietoja: Kirsi Loikas p. 040 545 7451 kirsi.loikas@chamber.fi