Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

29.01.2019

Rauha Kiljunen-Ruotsalainen johtamaan
Helsingin seudun kauppakamarin viestintää 

Rauha Kiljunen-Ruotsalainen, FM, on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäpäälliköksi (Head of Communications) johtamaan viestintäyksikköä ja kehittämään organisaation viestintää. Hän aloittaa tehtävässään 4.2.2019. 

– Hienoa saada Rauha Kiljunen-Ruotsalaisen laaja osaaminen ja monipuolinen kokemus käyttöömme. Hänellä on vahvaa näyttöä niin yritysmaailmasta kuin valtionhallinnosta vaativista viestinnän tehtävistä, kehittämisestä ja johtamisesta liikennesektorin, logistiikan ja matkailun parissa, summaa Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä.

– Kiitos luottamuksesta. Olen todella iloinen päästessäni työskentelemään monipuolisten ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Kauppakamari on yhteiskunnallinen näköalapaikka ja on upeaa päästä työskentelemään vastuullisten ja merkityksellisten asioiden parissa, sanoo Rauha Kiljunen-Ruotsalainen.

Kiljunen-Ruotsalainen vastaa yhdessä yksikkönsä kanssa viestinnästä ja jäsentapahtumien kehittämisestä. Kiljunen-Ruotsalainen raportoi Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyön johtaja Markku Lahtiselle.

Lisätiedot
Markku Lahtinen
johtaja, Helsingin seudun kauppakamari
markku.lahtinen@chamber.fi 
050 571 3564