Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Verkostoituminen

 

Käytössäsi monta eri kanavaa!

 

KauppakamariVerkko

Valtakunnallisen, kauppakamarien jäsenyrityksille suunnatun KauppakamariVerkon avulla kasvatat kontaktiverkostoasi ja löydät uusia yhteistyökumppaneita. Rekisteröitymällä voit jättää osto- ja myyntitarjouksia sekä yritysyhteistyöpyyntöjä tietokantaan tai suoraan muille rekisteröityneille yrityksille. Voit myös vastata kaikkiin tietokannan yhteydenottopyyntöihin ja saada niitä suoraan muilta rekisteröityneiltä.

 

Verkostoitumistilaisuudet

Verkostoitumistilaisuudet edistävät ja tukevat yrityksesi toimintaa kartuttamalla luotettavien yhteistyökumppanien ja asiakkuuksien verkostoa.

 

Klubit

Kauppakamarin klubi on erityinen foorumi osaamisen ja kokemusten jakamiseen ja tehokkaaseen verkostoitumiseen. Klubeihin osallistuu yli 200 työelämän päättäjää monipuolisesti eri toimialoilta ja kaikenkokoisista yrityksistä.

 

Vuosikirja 2019

Vuosikirjan painosmäärä on 10 000 kpl ja se tavoittaa kaikki Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritykset ja metropolialueen tärkeimmät päättäjät ja vaikuttajat.