Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

960_400_Vuosikirja_2018.jpg

Helsingin seudun kauppakamarin
Vuosikirja 2018 sekä Vuosikertomus 2017

Enemmän kontakteja, laajempi levikki!

 

Helsingin seudun kauppakamarin laadukas Vuosikirja 2018 tavoittaa Helsingin metropolialueen tärkeimmät päättäjät ja vaikuttajat. 78 % lukijoista kuuluu johtoon tai ylempiin toimihenkilöihin. Vuosikirjan painosmäärä on noin 10 000 kpl ja kirjaa jaetaan myös kauppakamarin jäsenyrityksille.

Kirjaan on listattu kaikki Helsingin seudun kauppakamarin 7000 jäsenyritystä. Jäsenprofiilit ovat mukana myös KauppakamariVerkko.fi –palvelussa. Vuosikirja sisältää tietoa kauppakamarin edistämistä hankkeista sekä nyt myös laajempaa tietoa sen vaikuttavuudesta vuosikertomuksen muodossa. 

Ilmoitus toimialahakemistossa tuo yrityksellesi näkyvyyttä sekä painetussa kirjassa että halutessasi valtakunnallisessa KauppakamariVerkko.fi –palvelussa. Lisänäkyvyyden varmistat isommalla, nelivärisellä ilmoituksella. Vuosikirja 2018 on hyödyllinen tietopaketti ja hakemisto. Yrityksesi toimintaa pääset esittelemään tehokkaasti advertoriaalissa.

Varmista näkyvyytesi kauppakamarin luotettavien jäsenyritysten joukossa!