Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Espoo

Kauppakamari osallistuu Espoon kaupungin elinkeino- ja kilpailukykypolitiikan toteutukseen. Painopistealue on Tapiolan, Otaniemen ja Keilaniemen kehittämisessä kansainväliseksi yritysten, tieteen ja tutkimuksen keskittymäksi. Työvoima- ja koulutusasioissa tehdään yhteistyötä kaupungin elinkeinoyksikön, alueen oppilaitosten, YritysEspoon sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa.

Alueen liikenneverkko kehittyy lähivuosina huomattavasti. Länsimetron toisen vaiheen sekä Raide-Jokerin suunnittelussa kauppakamari korostaa elinkeinovaikutusten huomioon ottamista. Molempien kasvu- ja kehityskäytävien vetovoimaisuutta korkean osaamisen yritysten sijoittumispaikaksi ja työpaikkakeskittymäksi edistetään. Lisäksi painotetaan Espoon kaupunkiradan rakentamisen merkitystä.

Kauppakamari

  • osallistuu StartUpChallenge -kasvuyrityskilpailun järjestämiseen sekä kouluissa järjestettävään kilpailuun ”Millainen on vastuullinen yritys” ja
  • järjestää verkostoitumistilaisuudet Syysseminaarin, Syystreffit ja Espoon Elinkeinofoorumin yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa.