Nuoren polven tekijä Jaakko Sahimaa lähtee hallitusmatkalle. Matkallaan hän tutustuu hallitustyöskentelyyn kauppakamarin HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -koulutuksessa.

Hallitusmatkalla kauppakamarissa – Jaakko Sahimaa

Jaakko Sahimaa on yrittäjä, vaikuttaja ja organisaatiopsykologi. Hän haluaa tehdä työelämästä merkityksellisempää. Koulutus ja uuden oppiminen auttavat löytämään tulokulmia tulevaisuuden työelämään. Sahimaa tekee hallitusmatkan kauppakamarin kanssa.

Nuoren polven tekijä Sahimaa lähtee hallitusmatkalle. Hän tutustuu kauppakamarin HHJ-koulutuksessa hallitustyöskentelyyn.

  • Oma kiinnostukseni lähteä tälle hallitusmatkalle kumpuaa halusta ymmärtää, miten yrityksissä tehdään päätöksiä ja miten yrityksiä johdetaan ja miten hallitustyön kautta voi vaikuttaa? Sahimaa pohtii.
  • Itse haluaisin tulevaisuudessa vaikuttaa suomalaisessa työelämässä myös hallitustyöskentelyn kautta – ja tämä hallitusmatka Kauppakamarin kanssa on ensimmäinen askel kohti tätä tavoitetta.

Koulutuksen ja uuden oppimisen merkitys korostuu korona-aikana. Sahimaa painottaa, että yrityksissä tulisikin nyt pohtia sitä, miten pysytään ajan hermolla ja kehitetään osaamista.

  • Muutosten keskellä on olennaista ”pitää katse pallossa” ja oivaltaa, mikä on merkityksellistä ja tärkeää meidän organisaatiollemme. Halutun suunnan sanoittaminen sekä uuden oppiminen ja oivaltaminen on keskeinen osa ajassa kiinni pysymistä ja edelläkävijyyttä, hän luonnehtii.

Sahimaa osallistuu Helsingin seudun kauppakamarin HHJ-kurssilla marras- joulukuussa 2020 ja havainnoi kokemuksiaan kauppakamarin blogissa ja somessa. HHJ on kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu koulutuskokonaisuus. Hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen.

Seuraa Sahimaan kokemuksia KauppakamariNYTissä ja somessa #Hallitusmatkalla

Jaakko Sahimaa

 

Jaakko Sahimaa – Hallitusmatkalla 1/3

 Jaakko Sahimaa – Hallitusmatkalla 2/3

Innostu ja opi uutta

 Jaakko Sahimaa – Hallitusmatkalla 3/3

Hallitustyöskentely on vaikuttamista

Lue myös

#Hallitusmatka on tullut päätökseen

Nuoren polven tekijä Jaakko Sahimaa on lähtenyt hallitusmatkalle. Matkallaan hän on tutustunut hallitustyöskentelyyn kauppakamarin HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -koulutuksessa.

Hallitusmatkalla – Puolivälin etappi ja loppuliuku

Nuoren polven tekijä Jaakko Sahimaa on lähtenyt hallitusmatkalle. Matkallaan hän on tutustunut hallitustyöskentelyyn kauppakamarin HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -koulutuksessa.

#Hallitusmatkalla – matka jatkuu

Jaakko Sahimaa on yrittäjä, vaikuttaja ja organisaatiopsykologi. Hallitusmatkan Sahimaa tekee kauppakamarin opastuksella. Mistä on toimiva hallitustyöskentely tehty?...