Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Margit Suurnäkki

Margit Suurnäkki

Muutosjohtaja, HR-osaaja

Doctor (DBA), M.Sc. Economics

Helsinki, Suomi
margit@suurnakki.com
0504931815

englanti suomi

konsultointi konsultointi yhdistys Vapaaehtoistoiminta Teollisuus Palvelut

muutos yhteiskunta johtaminen muutos osaamisen kehittäminen strategia tulevaisuus yhteiskunta Yrityskulttuuri Palvelumuotoilu Viestintä Kirjoittaminen Vapaaehtoistyö Yritysvastuu

Johtajana, HR-ammattilaisena ja tutkijana minulla on vankka kokemus kansainvälisten yritysten toiminnasta. Erityisalaani ovat muutoksen johtaminen, jatkuva oppiminen ja tulevaisuuden työtaidot. Minulla on yli 20 v kokemus konsultti- ja johtotehtävissä Koneella, Accenturella ja Tiedossa.

Olen asunut ja työskennellyt Suomessa, Belgiassa, Sveitsissä, Kiinassa ja USA:ssa. Olen tutkinut globaalien yritysten toimintamallien kehittämistä sekä niitä haasteita ja mahdollisuuksia, joita syntyy globaalin ja paikallisten toimintapojen kohtaamisen seurauksena.

Olen mukana vapaaehtoistyössä ja toimin vastuukummina Diakonissalaitoksen ohjaamassa maahanmuuttajanuorten kummiperhetoiminnassa. Toimin myös hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana Marjaniemen siirtolapuutarhayhdistyksessä sekä ympäristötyöryhmän vetäjänä Suomen Siirtolapuutarhaliitossa.


https://www.linkedin.com/in/margitsuurnakki/