Helsingin seudun kauppakamari, koulutus, jäsentapahtumat, striimaus

Jäsentapahtumista digitapahtumiin – maksuttomia tilaisuuksia toteutetaan koronasta huolimatta

Kauppakamari järjestää vuosittain yhteensä noin 300 tapahtumaa ja koulutusta, joissa keskitytään yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä tukeviin teemoihin sekä yksilön omien taitojen kehittämiseen.

Koulutuksissa valittavina on puolen- ja kokopäivän koulutusten lisäksi valmennuskokonaisuuksia, matkaseminaareja, striimejä. Tämän kevään kaikki koulutukset toteutetaan olosuhteiden vuoksi striimeinä.

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

Jäsentapahtumamme ovat maksuttomia ja pääsääntöisesti avoimia kauppakamarin jäsenten lisäksi muille yrityksille, keskeisille sidosryhmille, yhteistyökumppaneille ja kauppakamarin toiminnasta kiinnostuneille.

Toiveista toteutukseen

Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa mahdollisimman monipuolisesti. Ajantasaisin tieto, suoraan neuvonta-asiantuntijoiltamme löytyy aina Koronainfoa yrityksille -sivuiltamme, mutta myös koulutuksille ja tapahtumille on ollut kysyntää. Kysyimmekin jäseniltämme, minkälaisia toiveita heillä on tapahtumien sisältöjen ja toteutuksen suhteen tälle keväälle.

Kyselyn perusteella eniten askarruttivat etätyöt – välineistä tietoturvaan, talouden näkymät, muiden yritysten ratkaisut, stressinhallinta ja jaksaminen. Myös mahdollisuutta keskusteluun toivottiin. Näiden ajatusten pohjalta päätimme järjestää sarjan digitilaisuuksia, joita toteutetaan Microsoft Teamsin ja oman striimilaitteistomme kautta. Nämä, yhdessä KoulutusOnlinen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävät digitilaisuudet, ovat maksuttomia, kaikille avoimia ja mitoitettu napakoiksi tietoiskuiksi, joihin voit osallistua vaikka samalla aamukahvia nauttien.

Yritystarinoita keräämme KauppakamariNYT:iin artikkeleiden muodossa kevään aikana.


Kevään digitapahtumat

21.4. Korona, Yhdysvallat ja Suomi – tilannekuva ja ajatuksia taloudellisista vaikutuksista

23.4. Vinkit tietoturvalliseen etätyöhön

29.4. Toimivat keinot jaksamisen tukemiseen

8.5. Mitä kaikkea Teamsilla voi tehdä

3.6. Tärppejä vaikuttamiseen ja sujuvan esityksen pitämiseen

Koulutukset nyt puoleen hintaan!

Maksuttomien tilaisuuksien lisäksi, koulutusten puolella on parhaillaan käynnissä kampanja, jossa kevään koulutukset saa nyt puoleen hintaan. Koulutusedun saat koodilla K20ETA 30.4. saakka. Alennus koskee uusia ilmoittautumisia, pois lukien HHJ-koulutukset ja KoulutusOnline-tilaukset.

Omasta osaamisesta voi nyt siis pitää edullisesti huolta myös kotioloissa. KauppakamariKaupasta löydät aina kaikki tulossa olevat koulutukset sekä jäsentapahtumat. Toivottavasti tapaamme linjoilla!

Lue myös:
Edellinen artikkeli Osaajia tarvitaan myös koronakriisin jälkeen Seuraava artikkeli Jukka Saksi: Aidot arvot edustavat vaikeitakin valintoja