Kauppakamareiden kansainvälistymisviikko.

Kansainvälistymällä kasvuun – Kauppakamareiden kansainvälistymisviikko 2021

Kauppakamarit tukevat yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen. Vauhditamme yritysten uusien markkinoiden valloitusta järjestämällä Kansainvälistymällä kasvuun -viikon 4.– 8.10.2021, jossa Helsingin seudun kauppakamari on myös mukana.

Kansainvälistymisviikon aikana yritykset vahvistavat osaamistaan muun muassa eri maiden markkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista, pakotteista, vientirahoituksesta sekä kansainvälisten osaajien rekrytoimisesta.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Tutustu viikon ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Helsingin seudun kauppakamari ja sen yhteydessä toimiva Enterprise Europe Network (EEN) ovat mukana mukana järjestämässä
alla olevia tapahtumia

6.10.2021 Latvia – your next destination to grow your business: Welcome to hear about business opportunities in the Latvian market! In this event, we will be discussing cultural and legal differences between Finland and Latvia, business sectors with expected growth over the next years, and the best ways to experience Latvia on your business trip. 

6.10.2021 Vientivalvonnan ja pakotteiden ABC: Tule kuulemaan vientivalvonnasta ja pakotteista ulkoministeriön asiantuntijoilta kauppakamarien kv-viikolle! Liiketoiminnalle mahdollisen viennin luvanvaraisuuden ja pakotteiden tunteminen on tärkeää onnistuneen ja vastuullisen vientiprosessin toteuttamiseksi.   

6.10.2021 Rahoitus viennin mahdollistajana: Webinaarin tavoitteena on vahvistaa yritysten vientirahoitusosaamista ja antaa ajankohtainen katsaus rahoituksen tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Keskustelemme myös miten viennin rahoitus on muuttunut digitalisaation ja koronan aikana.

6.10.2021 Latinalainen Amerikka uuden edessä – Suomen suurlähettiläiden tapaaminen: Tervetuloa kuulemaan Latinalaisen Amerikan liiketoimintamahdollisuuksista. Suomen suurlähettiläät Latinalaisessa Amerikassa ja Business Finland kertovat webinaarissamme viimeisimmät uutiset ja liiketoimintamahdollisuudet alueelta. 

7.10.2021 Virittäydy Viron-kauppaan – ajankohtaista Virosta ja Viron markkinamahdollisuuksista: Tervetuloa kuulemaan tuoreimmat uutiset Viron taloudesta, markkinatilanteesta, yrityskulttuurista ja markkinamahdollisuuksista. 

8.10.2021 Know where you are going: Understanding business culture leads to better sales: Please join us for a morning of expert intros to American, Central European, and Arabic business cultures, and learn how to get started in immersing yourself in the way business gets done in different parts of the world.


Tutustu Kauppakamareiden kansainvälistymisviikon 2021
4.–8.10.2021 koko viikon ohjelmaan!


Kaipaatko ajatustenvaihtoa, kokeneiden yritysjohtajien näkemyksiä ja sparrausta yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen?

Kansainvälistymisviikon jälkeen 12.-14.10.2021 on myös tarjolla maksutonta yrityskohtaista kv-mentorointia 20 yritykselle. Lue lisää ja ilmoittaudu 5.10. mennessä.


Lue myös:
Edellinen artikkeli Vauhtia vientiin ja kilpailuetua markkinoilla – opas kauppasopimusten hyödyntämiseksi Seuraava artikkeli Tutkimusprofessori Jari Hakanen: Hyvä johtaja keskittyy työntekijöiden vahvuuksiin