Kauppakamarin jäsenmäärä ylitti 7000 jäsenen rajapyykin

Saammeko esitellä: työvaatteita, -kenkiä ja -hanskoja valmistava Blåkläder on kauppakamarin 7000. jäsenyritys.

Helsingin seudun kauppakamari on yli 7000 jäsenellään Pohjoismaiden suurin ja Euroopan suurimpia vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuvia kauppakamareita.

Blåkläder 7000. jäsenyritys, Helsingin seudun kauppakamari onnittelee, Heikki J. Perälä,

Kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä (oik.) ja jäsenasiamies Pekka Launiainen (kesk.) onnittelivat kauppakamarin Blåkläderin myyntipäällikköä Tomas Åkermania.

-Hyvä kattavuus ja kasvava jäsenmäärä ovat toimintamme perusedellytys. Suuri jäsenmäärä tuo volyymia palveluihimme, vipinää verkostoihin sekä voimaa vaikuttamiseen, sanoo kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä.

7000. jäsen Blåkläder löytyy Vantaalta

Kauppakamarin 7000. jäsen on työvaatteita, -kenkiä ja -hanskoja valmistava, vuonna 1959 Ruotsissa perustettu perheyritys Blåkläder. Yrityksen Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Blåkläderin strategiassa korostuu vastuullinen liiketoiminta.

-Kaikki tuotteemme tehdään omissa sertifioiduissa tehtaissamme, joissa noudatetaan kansainvälisen sosiaalisen vastuun SA8000-standardia. Kehitämme tuotteita, jotka tekevät arkipäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi, kertoo Blåkläderin myyntipäällikkö Tomas Åkerman.

Lue myös:

Miten menee Keski-Uusimaa?

Mukana oli toimijoita Uudenmaan liiton ja Helsingin seudun kauppakamarin lisäksi kaikilta perusopetuksen jälkeisiltä koulutusasteilta sekä Ely-keskuksesta ja TE-toimistosta. Osaamisen ennakointia...
Edellinen artikkeli 10 kysymystä tietosuoja-asetuksesta Seuraava artikkeli Anni Vepsäläinen Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtajaksi