Menestys rakennetaan luottamushenkilöiden kanssa

Kauppakamarin menestys perustuu yritysjäsenten aktiiviseen osallistumiseen. Kattava luottamushenkilöverkosto muodostaakin vaikuttamistyön ytimen ja mahdollistaa nopean reagoinnin yritystoiminnan pulmakysymyksiin.

Koulutus- ja työvoima-asiain valiokunnan puheenjohtajat Kirsi Mettälä (Skanska) ja Sirpa Huuskonen (Tokmanni) ovat vuosien varrella ajaneet eteenpäin monia elinkeinoelämän kannalta tärkeitä asioita kuten työkykyjohtaminen, monimuotoiset työyhteisöt, lainsäädännön uudistushankkeet, esimiestyön kehittäminen ja koulutuksen työelämävastaavuus.

Luottamushenkilöitä toimii 280 eri tehtävissä, jotka tarjoavat näköalapaikkoja ja erinomaiset vaikutuskanavat.

Luottamushenkilöt seuraavat kauppakamarin henkilöstön kanssa elinkeinoelämän uusia ilmiöitä, poimivat maailmalta hyviä käytänteitä ja tarvittaessa käynnistävät projekteja yritysten uusien tarpeiden täyttämiseksi.

Kauppakamarissa on yhdeksän valiokuntaa, joihin valtuuskunta vuosittain nimeää jäsenyritysten edustajia. Valiokunnat kokoontuvat yleensä neljä kertaa vuodessa aiheiden ollessa ajankohtaisia sekä pidemmän tähtäimen yritysten toimintaympäristöön ja kilpailukykyyn liittyviä teemoja.

 

 

Lue myös:

Fortum panostaa puhtaaseen energiaan

Fortum on varautunut käynnissä olevaan energiamurrokseen ja on tällä hetkellä jo Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan energiantuottaja. Energia-alan murros on valtava – ja vauhti huima. Ilmastovastuu on korostetusti esillä Fortumin strategiassa.
Edellinen artikkeli Helsingin seudulle rakennetaan ennätysmäärä asuntoja Seuraava artikkeli Mikä on asemavaltuutus?