Vastaa yrityskyselyyn teollisesta muotoilusta.

Muotoilualan yrityskysely 2021 käynnistyi

Helsingin seudun kauppakamari selvittää yhdessä Ornamo ry:n kanssa muotoilun hyötyjä ja merkitystä yrityksille. Termillä muotoilu tarkoitetaan kyselyssä teollista muotoilua, visuaalista suunnittelua, digitaalista muotoilua, brändäystä ja palvelumuotoilua - muotoilua sen laajassa merkityksessä.

Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että muotoilua käyttävät yritykset ovat usein kilpailijoitaan käyttäjäkeskeisempiä, ketterämpiä – ja kannattavampia. Design voi tukea teollisuuden ja palvelualojen liiketoiminnan kehittämistä ja nostaa tuottavuutta.

Muotoilualan yrityskyselyssä yritykset voivat kertoa minkälaisissa toiminnoissa ne ovat hyödyntäneet oman organisaation sisällä tuotettua muotoilua ja / tai ulkoa ostettua muotoiluosaamista, ja minkälaisia vaikutuksia muotoilulla on ollut yritysten liiketoimintaan ja kilpailukykyyn.

Vastaa Muotoilualan yrityskyselyyn

Kysely on avoinna 25.5. asti ja vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Vastaa Muotoilualan yrityskysely 2021 -kyselyyn.

Muotoilualan yrityskyselyn keskeiset tulokset kootaan Ornamo ry:n verkkosivuille muotoilualan vuoden 2021 toimiala- ja suhdanneraporttiin. Yrityskyselyn yhteenveto julkaistaan myös Helsingin seudun kauppakamarin verkkosivuilla.

Lue myös:
Edellinen artikkeli Haluaisitko julkaista yrityksesi verkkosivut useammilla kielillä? Vastaa kyselyyn 26.5. mennessä! Seuraava artikkeli Koronakriisin vaikutus liikehuoneistojen vuokrauksessa