Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Marko Silen, neuvontapalvelut.

Neuvontapalvelut laajenevat Etelä-Savon kauppakamarin jäsenyrityksille

Helsingin seudun kauppakamarin neuvontapalvelut laanenevat Etelä-Savon jäsenyritysten käyttöön 1.5.2021.

Jatkossa myös Etelä-Savon kauppakamarin jäsenyritykset voivat hyödyntää Helsingin seudun kauppakamarin tarjoamaa neuvontapalvelua. Maksuttomassa neuvontapalvelussa asiantuntijat ja lakimiehet vastaavat yritysten kysymyksiin verotuksesta, taloushallinnosta ja lakiasioista.

– Vastaamme vuodessa jopa yli 8 000 kysymykseen. Koronapandemian aikana olemme auttaneet jopa 100 yritystä päivässä. Palvelusta on ollut yrityksille todellista hyötyä, kertoo johtaja Marko Silen Helsingin seudun kauppakamarista.

Jäsenyritykset:
Kauppakamarin työsuhdeneuvonta palvelee yritysasiakkaitaan numerossa (09) 2286 0250 klo 8–16.Jäsenneuvonta

Neuvontapalveluihin voi olla yhteydessä myös kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Yritykset saavat neuvoja muun muassa työsuhde-, palkanlaskenta- ja henkilöstöasioissa sekä verotuksessa, yhtiöoikeudessa, sopimusasioissa ja ulkomaankaupassa.

Neuvomme myös kirjanpitoon ja taloushallintoon sekä kansainvälisiin asioihin liittyissä asioissa.Koronainfoa yrityksille

Yrityksille on koottu myös erillinen Koronainfoa yrityksille
-sivu, johon kootaan ajankohtaista tietoa Korona-pandemiasta.

Helsingin seudun kauppakamarin neuvontapalvelut

Neuvontapalvelumme ovat tarjolla Helsingin seudun, Kymenlaakson, Länsi-Uudenmaan, Turun, Oulun, Rauman, Satakunnan, Riihimäki-Hyvinkään, Lapin ja jatkossa myös Etelä-Savon kauppakamarien jäsenille.

 

Jäsenenä kauppakamarissa

Lue myös:
Edellinen artikkeli ”Arvohakkerit” osana arvojen tulevaisuutta Seuraava artikkeli Kolme kysymystä kansainvälisen yhteistyökumppanin löytämisestä