Pakkotyöt alkoivat – päästitkö ärräpäitä?

Joko lomat loppuivat? Alkoiko aamulla vikinä ja kiroilu? Onko tämä päivä ollut tuskaa odotella ensimmäistä kahvitaukoa ja laskea minuutteja lounaaseen?

Jos vastasin kysymyksiin myöntävästi, olet vikisijä, joka kiroilee maanantaiaamuna pakkotöihin joutumista. Virka-ajan päätyttyä vikisijä autoilee ruuhkassa kotiin ja kiukuttelee perheelleen ja jatkaa yksinäistä sotaansa puuttumalla somessa Trumpiin, Sipilään ja maahanmuuttajiin.

Arki on kahvitaukojen, perjantain, palkkapäivän ja loman odotusta.

Lopeta vikiseminen ja ryhdy tekijäksi!

Entäpä jos uskaltautuisit epämukavuusalueellesi ja muuttaa asennettasi vikisijästä tekijäksi? Vinkkejä siihen on tarjolla, kertovat Tekir Oy:n viestintäkonsultti Ville Kormilainen ja Mipro Oy:n Head of Project Management Jukka Niemelä tuoreessa kirjassaan Vikisijän virsikirja ja Huomenta Suomen haastattelussa.

– Vikisijän virsikirja kertoo, miksi tekemisestä pitäisi oppia nauttimaan ilman välitöntä palkkiota ja miksi on tärkeää, että elämää on kahvitaukojen ja palkkapäivien välilläkin. Kirjamme on käytännönläheinen opas kaikille heille, jotka haluavat vikistä vähemmän ja tehdä enemmän, Kormilainen ja Niemelä sanovat.

Vikisijän virsikirjassa myös kerrotaan, miksi pitäisi välittää vähemmän epäolennaisista asioista ja keskittyä enemmän olennaisen tekemiseen. Ja miksi ylipäänsä on tärkeämpää tehdä jotain kuin vikistä.

Tule kuulemaan Vikisijän virsikirjan julkistustilaisuuteen, miten vaiennat vikinäsi!

Lue myös:

Menestyvät naiset valtaavat Chambercastin

Pirjo Suhonen on Chambercastin tämän kevään uusi ääni! Pirjo on tullut tunnetuksi Ivana Helsingin perustajana ja brändin rakentamisen sekä luovuuden...
Edellinen artikkeli Osaamisen ennakoinnissa vaaditaan yhteistyötä oppilaitosten ja yritysten välillä Seuraava artikkeli Uudenmaan yritysten yhä vaikeampaa löytää osaavaa työvoimaa