Helsingin seudun kauppakamari, tiedote, mediatiedote

Helsingin seudun kauppakamari varautuu koronavirusepidemiaan – suosimme etätöitä, kokoukset ja tapahtumat striimataan, asiakaspalvelu toimii aukottomasti

Koronavirustilanteen muututtua ja viranomaisten 12.3. antamien suositusten mukaisesti, myös Helsingin seudun kauppakamarissa perutaan tai siirretään tilaisuudet, kokoukset ja jäsentapahtumat. Kauppakamarin koulutukset pidetään toistaiseksi sovittuina ajankohtina, mutta kaikki striimataan. Neuvontapalvelun asiantuntijamme ovat jäsenyritystemme käytettävissä ja auttavat viruksen aiheuttamissa kysymyksissä.

–       Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Otamme tehostetut toimenpiteet käyttöön koronaepidemian aikana. Seuraamme ja noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä.

Helsingin seudun kauppakamari kannustaa henkilöstöään etätöihin, millä se turvaa jäsenpalveluiden saamisen aukottomasti ja toimivuutemme jatkuvuutta, sekä haluaa omalta osaltaan ehkäistä mahdollisen koronavirusepidemian leviämistä.

Kiitämme jo tässä vaiheessa henkilökuntaamme sekä kaikkia asiakkaitamme ja jäsenyrityksiämme joustavuudesta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Tilanteen muuttuessa päivitämme ohjeistuksiamme ja tiedotamme asiakkaitamme. Ajantasainen tieto löytyy osoitteissa www.helsinki.chamber.fi ja www.kauppakamarikauppa.fi.

Lue myös:
Edellinen artikkeli Yritykset haluavat vauhtia oleskelu- ja työlupien käsittelyyn Seuraava artikkeli Näin nopeaa lomautusaaltoa ei ole aikaisemmin koettu