Artikkelikuva

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto 2022 kilpailu käynnistyy – teemana yritysten työhyvinvointiteot

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö etsii vuoden 2022 yrityspalkinnon saajaa. Tämän vuoden teemaksi on valittu ”Työhyvinvointi – avain menestykseen”. Kilpailuun voi osallistua 10.4.2022 asti.

– Pandemia on asettanut yritykset uudenlaisen tilanteen eteen. Koronakriisissa on täytynyt löytää pikaisesti ratkaisuja johtamiseen, etätyöhön ja työssä jaksamiseen. Työhyvinvoinnin tärkeys korostuu muuttuvassa ajassa, painottaa palkintolautakunnan puheenjohtaja Katarina Enholm.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinnolla halutaan vuosittain korostaa yritysten merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnin rakentajana.

– Haemme alueeltamme yrityksiä, jotka ovat löytäneet uusia työhyvinvointia edistäviä keinoja pandemian aikana. Käyttämällä erilaisia ja innovatiivisia menetelmiä työhyvinvoinnin edistämisessä yritys voi erottautua kilpailijoista. Työhyvinvointi-innovaatiot ovat tulevaisuuden menestystekijöitä, Enholm jatkaa.

Lue lisää:
Itä-Uudenmaan yrityspalkintokirjeestä ja ilmoittaudu mukaan.

Läs mer:
Pressmeddelande
Östra Nylands handelskammarenhets företagspris 2022


Kilpailuun osallistuvien yritysten on toimittava Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa, Pukkilassa tai Sipoossa. Yritys voi olla myös valtakunnallinen toimija, jolla on liiketoimintaa Itä-Uudellamaalla.

Yritykset voivat osallistua kilpailuun 10. huhtikuuta 2022 asti.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto julkistetaan ja jaetaan Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön Elinkeinoaamussa 12.5.2022.


Lisätiedot

Katarina Enholm, palkintolautakunnan puheenjohtaja, p. 050 635 44, katarina.enholm@brunberg.fi
Mathias Kivikoski, varapuheenjohtaja, p. 040 570 5115, mathias.kivikoski@sok.fi


Lue myös

Vastuullisuudesta versoo myös parempaa bisnestä

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, muistuttaa vanha kansanviisaus. Se tuntuu olevan päivän sana myös yritysten vastuullisuusteoissa,...

Päivitetty 28.2.2023: Ukrainan tilanteen vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Ukrainan kriisin laajennettua uusia pakotteita...

Kilpailukieltosopimuksia koskeva muutos tuli voimaan – hyödynnä siirtymäaika

Työnantajan kannattaa nyt hyödyntää siirtymäaika, sillä vuoden 2022 aikana työnantaja voi irtisanoa vanhat kilpailukieltosopimukset ilman...