fiiliskuva

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto 2022 kilpailu käynnistyy – teemana yritysten työhyvinvointiteot

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö etsii vuoden 2022 yrityspalkinnon saajaa. Tämän vuoden teemaksi on valittu ”Työhyvinvointi – avain menestykseen”. Kilpailuun voi osallistua 10.4.2022 asti.

– Pandemia on asettanut yritykset uudenlaisen tilanteen eteen. Koronakriisissa on täytynyt löytää pikaisesti ratkaisuja johtamiseen, etätyöhön ja työssä jaksamiseen. Työhyvinvoinnin tärkeys korostuu muuttuvassa ajassa, painottaa palkintolautakunnan puheenjohtaja Katarina Enholm.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinnolla halutaan vuosittain korostaa yritysten merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnin rakentajana.

– Haemme alueeltamme yrityksiä, jotka ovat löytäneet uusia työhyvinvointia edistäviä keinoja pandemian aikana. Käyttämällä erilaisia ja innovatiivisia menetelmiä työhyvinvoinnin edistämisessä yritys voi erottautua kilpailijoista. Työhyvinvointi-innovaatiot ovat tulevaisuuden menestystekijöitä, Enholm jatkaa.

Lue lisää:
Itä-Uudenmaan yrityspalkintokirjeestä ja ilmoittaudu mukaan.

Läs mer:
Pressmeddelande
Östra Nylands handelskammarenhets företagspris 2022


Kilpailuun osallistuvien yritysten on toimittava Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa, Pukkilassa tai Sipoossa. Yritys voi olla myös valtakunnallinen toimija, jolla on liiketoimintaa Itä-Uudellamaalla.

Yritykset voivat osallistua kilpailuun 10. huhtikuuta 2022 asti.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto julkistetaan ja jaetaan Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön Elinkeinoaamussa 12.5.2022.


Lisätiedot

Katarina Enholm, palkintolautakunnan puheenjohtaja, p. 050 635 44, katarina.enholm@brunberg.fi
Mathias Kivikoski, varapuheenjohtaja, p. 040 570 5115, mathias.kivikoski@sok.fi


Lue myös

Päivittyvä: Ukrainan tilanteen vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Ukrainan kriisin laajennettua uusia pakotteita on tullut...

Kilpailukieltosopimuksia koskeva muutos tuli voimaan – hyödynnä siirtymäaika

Työnantajan kannattaa nyt hyödyntää siirtymäaika, sillä vuoden 2022 aikana työnantaja voi irtisanoa vanhat kilpailukieltosopimukset ilman...

Hyödynnä tarjolla olevia julkisia rahoituslähteitä ja palveluita yritystoiminnan eri vaiheisiin

Rahoituslähteitä koronatilanteesta selviämiseen REACT-EU-rahoitukseen liittyvä yrityksen kehittämisavustus (ELY-keskus) REACT-EU-rahoitus (Recovery Assistance...