Artikkelikuva

PALKITSEVA TYÖ – Löydä merkitys ja motivaatio omaan työhösi

Haluatko oppia nauttimaan työstäsi? Hanki nyt uutta potkua arkeen ja muokkaa nykyinen työsi huipputyön veroiseksi! Palkitsevan työn tekijä saa osakseen monia hyötyjä itseilmaisun täyttymyksestä hyvään suoriutumiseen.

Palkitseva työ -kirjassa työn merkityksellisyys ja motivoivuus ovat ykkösasioita. Teoksen tarkoituksena on, että nykyisen työn voi muuttaa 40 keinon avulla sellaiseksi, että siinä pääsee kokemaan yhä enemmän tarkoitusta, arvostusta ja sydämen paloa. Palkitsevassa työssä voi hyvin ja siinä pääsee vaikuttamaan. Läheiset välit esihenkilön ja kollegojen kanssa sekä rohkeus uudistaa oman työn tämänhetkistä tilaa siivittävät oman työn muuttamista yhä mielekkäämmäksi.

Kirja on tarkoitettu kaikille uutta innostusta etsiville ja inspiraation työssään kadottaneille. Sen sisältöä on mielekästä soveltaa omaan tilanteeseen esimerkiksi erilaisten testien ja harjoitusten avulla.

Kirja keskittyy tietotyöhön. Palkitsevaa työtä käsitellään kirjassa yleisellä tasolla, jotta sen oppeja voi soveltaa mahdollisimman monessa ammatissa. Teos on tarkoitettu myös esihenkilöille ja HR-ammattilaisille, jotka haluavat tukea työntekijöitään löytämään työn merkityksellisyyden. Palkitsevasta työstä ei hyödy vain työntekijä; voimakasta inspiroitumista kokeva työntekijä on kullanarvoinen työnantajalle.

Kirjoittaja, KTT Satu Berlin on muutosjohtamisen sekä osaamisen ja johtamisen kehittämisen kokenut ammattilainen, jolle työpaikkojen muuttaminen yhä paremmaksi on sydämen asia. Hän on työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan monenlaisissa transformaatioissa kuten yritysfuusioissa ja taloushallinnon, myynnin, logistiikan, sopimuksenhallinnan, tuotekehityksen sekä organisaatiokulttuurin uudistuksissa.

Tervetuloa Palkitseva työ –kirjan julkistustilaisuuteen ma 16.12. klo 8.30–10.30 kauppakamarille Koulutustila Metropoliin (Kalevankatu 12, 2. krs). Ilmoittautuminen kustannus@helsinki.chamber.fi

Lisätiedot kirjasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/palkitseva-tyo.html

ja julkistustilaisuudesta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/palkitseva-tyo-kirjan-julkistamistilaisuus-16-12-2019.html

Voit seurata tilaisuutta myös Facebook-liven kautta Helsingin seudun kauppakamarin Facebook-sivulla 16.12. klo 9.00 alkaen: https://www.facebook.com/K2HEL/

Lue myös

Neuvontapalvelut: Lomakausi on jälleen alkamassa

Vuosiloman ansainta Vuosilomalain perusteella työntekijä ansaitsee lomanmääräytymisvuoden 1.4.–31.3. aikana enintään 30 päivää vuosilomaa ja siitä 24 ensimmäistä...

Työaikalakiin ja työsopimuslakiin tulevat muutokset koskien 55 vuotta täyttäneitä työntekijöitä

Tässä artikkelissa kerron muutosturvaan ja osa-aikatyöhön liittyvistä muutoksista, joista säädetään työsopimuslaissa...

Työntekijän pitkä sairauspoissaolo – mitä kaikkea työnantajan pitää ottaa huomioon?

Työhönpaluun tukeminen ja vaihtoehdot Työpaikalla sovitaan työnantajan ja henkilöstön kesken varhaisen...