Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan aluetoimiston johtaja Tommo Koivusalo.

Tommo Koivusalo on valittu kauppakamarin Vantaan aluetoimiston johtajaksi

Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan aluetoimiston johtajana aloittaa Tommo Koivusalo 1. maaliskuuta 2022.

Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen painottaa, että kauppakamari panostaa jatkossa vahvasti seudulliseen vaikuttamistyöhön.  

– Satsaamme lähivuosina painokkaasti koko seudun laajuiseen kehittämiseen. Vantaa on Helsingin seudun kasvun ja menestyksen kannalta erittäin mielenkiintoinen alue. Siellä sijaitsee Suomen tärkein portti maailmalle. Suunnitteilla oleva Vantaan ratikka mahdollistaa kaupungin kasvun toimivan joukkoliikenteen varrelle ja tuo uusia mahdollisuuksia yrityksille, Pakarinen linjaa.  

Pakarisen mukaan Tommo Koivusalon kokemus yrittäjyysekosysteemin kehittämisestä on kauppakamarille arvokasta. – Hän tuntee hyvin uuden sukupolven yritykset ja niiden tarpeet, jotka mahdollistavat kasvun ja kansainvälistymisen. Toivotan Koivusalon lämpimästi tervetulleeksi kauppakamariin, Pakarinen sanoo.  

Tommo Koivusalo, KTM, siirtyy kauppakamariin Helsingin kaupungin elinkeino-osaston Uudet yritykset -yksikön (eli NewCo Helsingin) päällikön tehtävistä. Yksikön toimialaan kuuluvat uuden yrittäjyyden edistäminen ja yrittäjyysekosysteemin kehittäminen sekä kasvuyritysten ja niiden kansainvälistymisen tukeminen. Koivusalolla on omakohtaista yrittäjätaustaa ja hän on hankkinut aikaisemmissa tehtävissään tietämystä ja verkostoja ammatillisesta koulutuksesta ja ammattikorkeakoulusta. Koivusalo raportoi uudessa roolissaan toimitusjohtaja Pia Pakariselle. 

– Otan mielenkiinnolla uuden tehtävän vastaan. Tämä on palveluammatti mitä suuremmassa määrin. Tarjoan koko työelämäni tähänastisen kokemuksen Vantaan elinkeinoasioille ja sen monipuolisille sidosryhmille. Paras tulos syntyy, kun yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin yhteistyö on saumatonta ja tieto kulkee, kertoo Koivusalo.


Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä Helsingin seudulla ja on Pohjoismaiden suurin kauppamari, johon kuuluu yli 7 000 yritystä ja organisaatiota 21 kunnan alueella. Kauppakamari kehittää Helsingin seutua aktiivisella vaikuttamistyöllä yhteistyössä alueen kuntien, julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa sekä tarjoa yrityksille koulutuksia, verkkopalveluja, ammattikirjoja ja verkostoitumista.  

Lisätietoja:

Pia Pakarinen, Helsingin seudun kauppakamari, toimitusjohtaja,
pia.pakarinen@helsinki.chamber.fi, p. 040 529 4989

Tommo Koivusalo, Helsingin seudun kauppakamari, johtaja,
Vantaan toimisto, tommo.koivusalo@helsinki.chamber.fi, p. 040 730 7761

Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari, viestintäpäällikkö,
tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 7540


Lue myös

Vuoden 2022 johtaja on Pekan Leipä Oy:n Arto Mussalo

Kauppakamari on palkinnut Vuoden johtajan 2022 Johtamisen ajankohtaispäivässä. Kolmatta kertaa jaettavan tunnustuksen saajia on voinut ehdottaa syksyn...

Vantaan Energia hakee kumppanien kanssa vauhtia päästövähennyksiin

Vantaan Energia kehitti kumppaneiden kanssa biovoimalan tehoa parantavan digitaalisen järjestelmän. Yhteistyönä syntyvät innovaatiot auttavat energiayhtiötä vähentämään päästöjä.

Vantaan innovaatiokilpailusta näkyvyyttä ja rahoitusta parhaille kaupunkikehittämisen ideoille!

Kilpailussa tarjoutuu aito mahdollisuus toteuttaa idea, johon ei ole käytettävissä omaa...