Assistenttipäivät 12.-13.9.2024 Tallinna

Pureudumme Assistenttipäivillä Tallinnassa assistenttityön olennaisiin osa-alueisiin! 

Seminaarin Keynote-puheenvuoron pitää muuttuvan työn ja johtamisen asiantuntija, kirjailija, organisaatiokonsultti ja yrittäjä Karoliina Jarenko. Hän on inspiroiva ja innostava puhuja ja ketterän oppimisen sanansaattaja. Tässä puheenvuorossa Karoliina Jarenko kertoo, miten ketterät menetelmät tuodaan oman oppimisen johtamiseen ja oman urapolun rakentamiseen. Saat konkreettisia työkaluja asettaa itsellesi merkityksellisiä ja realistisia oppimistavoitteita ja tuoda systematiikkaa omaan oppimiseen. Pienin askelin.

Oman uran tutkiskelun lisäksi perehdymme hyvin ajankohtaiseen tekoälyyn, tieto- ja teknologia-arkkitehti Jarkko Koivuniemi opastaa kuinka Microsoft 365 Copilot toimii ja miten sitä voi hyödyntää mm. Office-työkaluissa. 

Assistentin ja kaikkien tekstiä tuottavien ikuinen kuuma peruna on kielenhuolto ja aihe on toivomuslistan kestosuosikki Assistenttipäivien teemaksi. Koukuttavaan kirjoittamiseen ja kielenhuollon saloihin meidät johdattaa kielenhuollon ja viestinnän asiantuntija Taina Parviainen. 

Olennainen osa työssä onnistumisen kannalta on oma fyysinen ja henkinen hyvinvointi. Vinkkejä ja opastusta fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin saamme fysioterapeutti liikunta- ja terveysalan yrittäjä Joni Sundströmin luennossa. Joni huolehtii luentojen välissä myös sopivista tauoista ja nostattaa peput ylös penkistä.

Ohjelmaan on jätetty aikaa tutustua myös Tallinnaan, joka kehittyy vauhdilla ja tuntuu olevan joka vierailulla aivan uusi kaupunki.

Lue myös

Mielipidekirjoitus: keskeisiä yritystoimintaa koskevia lakeja on kirjoitettava uudelleen

Kilpailukykyinen yrityslainsäädäntö on yksi valtioiden valtteja globaalissa kilpailussa.

Ohjakset käsiin konfliktissa

Mikä neuvoksi, kun asiakas suuttuu tai tiimissä kytee ristiriita? Taina Parviainen ja Totti Karpela kertovat, miten löytää rauhoittavat sanat kuumentuneessa tilanteessa.

Hallitus on tehnyt periaatepäätökset maskisuosituksesta ja etätyöstä

Valtioneuvosto puoltaa periaatepäätöksellään THL:n kasvomaskisuositusta.