Business Espoon Aamiaisklubi: Espoon yleiskaava 2060 27.8.2024

Yleiskaava on merkittävä suunnitelma, joka ohjaa kaupungin kehitystä seuraavien vuosikymmenten aikana. Yleiskaavan tavoitteena on luoda kestävää, viihtyisää ja kilpailukykyistä kaupunkirakennetta, joka houkuttelee sekä asukkaita että yrityksiä. 

Jotta saat tilaisuudesta kaiken irti, valmistaudu tutustumalla yleiskaavan aineistoon jo ennakkoon, linkki aineistoon. Yrityksiltä ja yrittäjiltä toivotaan kirjallista palautetta yleiskaavasta 3.9.2024 mennessä. Kommentoi tästä(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)
 

Business Espoon aamiaisklubi on yrittäjien kohtaamispaikka, jossa saat vinkkejä yrityksesi kehittämiseen ja tutustut sinulle maksuttomiin yrityspalveluihin. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Espoossa ja Kauniaisissa toimiville yrittäjille ja yrityksille.

Lue myös

Viikon kysymys: Laskutetaanko ALV 24 % vai Reverse Charge?

Viikon kysymyksessä juristimme ja asiantuntijamme vastaavat usein kysyttyihin kysymyksiin.

Työvoiman veto- ja pitovoima puhutti kuutoskaupunkien tapaamisessa

Kansainvälisen työvoiman houkuttelu ja kotouttaminen nousivat koulutuksen ohella kärkiaiheeksi, kun kauppakamarit tapasivat kuutoskaupunkien päättäjät.

Visio 2050 julki: Helsingin seudusta Itämeren ykkösalue

Kattava kasvuvisio viidessä kuukaudessa ja kaupan päälle vielä lista konkreettisia toimia, joiden myötä tavoitteista voisi tulla myös...