Copilot ja Myynti -tehosta työskentelysi 21.10.2024

Copilot voi auttaa yrityksiä parantamaan myyntiä ja asiakaskokemusta tarjoamalla nopeaa ja henkilökohtaista palvelua, keräämällä tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä ja auttamalla säästämään aikaa ja resursseja.

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa osallistujille sekä teoreettista tietoa että käytännön taitoja, joiden avulla he voivat hyödyntää Copiloti:ia tehokkaasti myynnissä. Koulutuksen aikana korostetaan myös parhaita käytäntöjä, vinkkejä ja AI taitoja.

Miten voit tehostaa myyntiä Copilot:in avulla ja luoda parempia asiakaskokemuksia!

Tämä koulutus tarjoaa sinulle ymmärryksen siitä, miten voit hyödyntää Copilot-tekoälyä myynnissä. Opit luomaan ja optimoimaan Copilot:ia parempaa myynnijohtamista ja apua eri myynnin prosesseihin. Miten tuoda tehoa tekoälyllä myynnin eri tehtävissä. Tämä työkalu tuot lisää tehokkuutta koko yritykselle.

Copilot – tekoälystä uusi työn supervoima, tervetuloa koulutukseen!

 

Lue myös

Chambercast: Miten organisaation kannattaa asettaa tavoitteensa ja mitata tuloksia, Kirsti Kehusmaa?

Keskustelussa käydään läpi kirjan kolmea pääteemaa, jotka ovat organisaation strategian laatiminen,...

Nöyrät kiitokset

Yritykset ovat joutuneet uusiin säädöksiin jo tottumaan. Ne aiheuttavat paljon päänvaivaa ja taloudellisia tappioita erityisesti suuria investointeja...

Vero-osaaminen vauhdittaa liiketoimintaa

Verot vaikuttavat yrityksen kustannuksiin ja tuotteiden hintaan, joten yrityksen tulisi olla riittävästi selvillä omaan liiketoimintaansa liittyvistä verokysymyksistä....