Keuken ja Helsingin seudun kauppakamarin työnantaja-aamu: Arvostettu työnantaja vetää puoleensa 3.9.2024

Miten onnistua nykyisessä osaajamarkkinassa? Miten luoda työnantajabrändi, joka houkuttelee ja sitouttaa parhaat osaajat? Miten työelämän murros ja eri sukupolvien odotukset vaikuttavat työnantajakuvaan?

Monilla toimialoilla ja yrityksillä on yhä vaikeampaa löytää ja pitää osaajia. Juuri siksi on entistä tärkeämpää panostaa vetovoimaiseen työnantajuuteen. Tule mukaan aamupäivän tilaisuuteen, jossa saat konkreettisia neuvoja ja esimerkkejä siitä, miten rakennat houkuttelevan työnantajakuvan ja parannat työntekijäkokemusta.

Tilaisuuden puhuja, Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointivaikuttajista, puhuja, advisor, hallitusten jäsen ja kirjailija. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia.

Saana työskenteli pitkään teknologiayhtiö Vincitissä (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015, 2016 ja 2022 by Great Place To Work) mm. henkilöstön menestymisestä vastaavana johtajana. Syksyllä 2021 hän jätti päivätyönsä HR-johtajana ja lähti tavoittelemaan lapsuuden unelmaa kirjailijana.

Kirjoittamisen ohessa Saana konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta sekä toimii yritysten advisorina ja hallituksissa. Saanan esikoiskirja Rekrytoija julkaistiin 2020. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana.

Lue myös

Katso MetropoliAreenan EU-vaalitentti tästä

Miten kaupungit voisi ottaa huomioon EU:n päätöksenteossa? MetropoliAreenan EU-vaalitentissä keskustelivat eurovaaliehdokkaat Eva Biaudet (rkp), Maria Guzenina (sdp),...

Mitä kannattaa ottaa huomioon 2020 tilinpäätöksessä?

Varsinkin pienempien yrityksen johdon on nyt jos koskaan otettava tilinpäätöksen laadinnassa kantaa tilinpäätöksessä esitettäviin tietoihin. Jatkuvuuden periaate...

Oletko jo kokeillut EEN-verkoston virtuaalisia matchmaking-tapahtumia?

Enterprise Europe Network -verkoston keskeisiä palveluita on auttaa yrityksiä löytämään kansainvälisiä yhteistyökumppaneita niin kaupalliseen, teknologiseen kuin tutkimusyhteistyöhön.