Kirjakulma: Löydä oma tapasi onnistua ihmisten johtamisessa 20.9.2024

Tietokirjailija, johtajuusmentori Kati Huovinmaa antaa konkreettiset ratkaisut ja aikaa kestävät näkemykset avuksi jokaiselle johtajalle ja johtamisesta kiinnostuneelle.

Kati Huovinmaa työskentelee eri alojen johtajien ammattimentorina ja toteuttaa Muutosjohtoryhmää, jossa syvennytään johtamiseen eri näkökulmista, ihmislähtöisyyttä unohtamatta. Tilaisuudessa kuulemme johtajuutta koskevista oivalluksista, joita Huovinmaalle on kertynyt mentorina ja aiemmin taidemuseon johtajana.

Tilaisuudessa annetaan eväitä myös ihmisten johtamisen vaikeisiin tilanteisiin, kuten väärinkäytöksiin puuttumiseen, konflikteihin ja niiden käsittelyyn. Lisäksi pohditaan, mitkä inhimilliset johtamistaidot ovat korvaamattomia myös tulevaisuudessa, kun teknologian kehittyminen mahdollistaa uusia ratkaisuja ja tekoälyn hyödyntäminen yleistyy.

Tapahtuma on suunniteltu muun muassa eri alojen johtajille ja johtoryhmien jäsenille, työyhteisö- ja johtamisvalmentajille, coacheille, työnohjaajille, mentoreille, johtamisen ja työelämätaitojen opettajille ja opiskelijoille.

Tunnin mittaisessa tilaisuudessa on kaksi osiota: Aluksi tietokirjailija Kati Huovinmaa kertoo, millaista on taidokas ihmisten johtaminen. Tämän jälkeen on vuorossa kirjailijan haastattelu.

Osallistujien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä tietokirjailijalle ja osallistua keskusteluun. Tietokirjailijaa haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Tutustu Huovinmaan Ihmisjohtaja-kirjaan Kauppakamarikaupassa. 

Lue Liina Hurrin kirjoittama haastattelu Kati Huovinmaasta ja Ihmisjohtaja-kirjasta Oikotieltä: Moni johtaja tietää itsekin, että ei loista ihmisten johtamisessa.

Lue myös

Emme selviä työvoimapulasta ilman, että hankimme työntekijöitä ulkomailta

Hallitusohjelmassa tulee edistää jämäkästi työperäistä maahanmuuttoa ja varmistaa, että kolmansista maista saadaan riittävästi ammattiosaajia.

Kansainväliset vapaakauppasopimukset apuna maailmalla

Kansainvälinen kauppajärjestelmä on myös muuttunut suuresti 20 viime vuoden aikana, ja erityisesti siirtymätalouksien maat ja kehitysmaat ovat...

Chambercast: Pomon parhaat ratkaisut

Pomon parhaat ratkaisut -kirjan kirjoittaneet Minna Kurttila ja Pia Aalto keskustelevat tuottaja Taina Parviaisen kanssa siitä, mitä...