Kirjakulma: Näin luot aikaansaavan organisaation 25.10.2024

Toteuttaminen ja aikaansaaminen ovat ratkaisevia taitoja kaikkialla ja kaikilla. Samalla tunnistamme niiden piinallisen vaikeuden, kun meidän pitäisi olla jatkuvasti osaavia ja tehokkaita yhdessä muiden kanssa.  

Lähes kaikki johtajat ja esihenkilöt tuskailevat aikaansaamisen haastetta, ja vaikka ilmiö on tunnistettu laajasti, käytännön näkökulmasta siitä on kirjoitettu vain vähän.  

Tilaisuudessa pohditaan, miksi saamme aikaan niin vähän, vaikka teemme niin paljon. Kuulet, millaisista aineksista aikaansaava organisaatio muodostuu, miten tällaista organisaatiota johdetaan ja miten saadaan aikaan tuloksekas ja toimelias kulttuuri, jossa ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin. 

Tunnin mittaisessa tilaisuudessa on kaksi osiota: aluksi kirjailijat kertovat omassa esityksessään, miten luodaan aikaansaava organisaatio. Tämän jälkeen on vuorossa kirjailijoiden haastattelu.

Osallistujien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä ja osallistua keskusteluun. Kirjailijoita haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Tutustu Aikaansaava organisaatio -kirjaan

Lue myös

NATO-jäsenyys vahvistaa elinkeinoelämän elinvoimaa

Tästä huolimatta nyt ei ole oikea aika painaa jarrua. Venäjän aiheuttama epävarmuus naapurimaissa on näkynyt myös Suomessa...

Nöyrät kiitokset

Yritykset ovat joutuneet uusiin säädöksiin jo tottumaan. Ne aiheuttavat paljon päänvaivaa ja taloudellisia tappioita erityisesti suuria investointeja...

Päätoimittajalta: Kilpailuetua ei voi googlata

Kuinka yhdistää ennakkoluulottomasti keskusta-alueen monipuolisuus, ainutkertaisuus ja elämyksellisyys? Entä miten tavoittaa asiakastarve – yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden...