Kirjakulma: Tiedätkö, mitkä ovat yrityksesi 7 tuloksentappajaa? 27.9.2024

Kirjailija Janne K. Jääskeläinen on kokenut liikkeenjohdon konsultti ja menestyksekkään exitin tehnyt yrittäjä, jonka syvällinen tietämys ja kokemus yritysten tervehdyttämisestä on saanut monet yrittäjät kääntymään hänen puoleensa vaativissa tilanteissa. Yli 20 vuoden yrittäjäkokemuksensa myötä hän on ottanut haltuunsa useita yrittämisen keskeisiä osa-alueita, kuten kassavirran, lean-menetelmät, markkinoinnin, myynnin, tuotteistamisen ja exit-suunnittelun.

Tilaisuudessa Jääskeläinen kertoo, mitkä ovat yrityksen seitsemän salakavalaa tuloksentappajaa ja mikä saa usein yrittäjät epätoivon partaalle, vaikka huolellisella suunnittelulla yritys voitaisiin vielä pelastaa ja saada jopa menestyväksi.

Ratkaisuna kassavirtaongelmiin tilaisuudessa esitellään Jääskeläisen kehittelemä malli, joka on avuksi, kun pohtii oman yrityksen tervehdyttämistä ja sen saattamista tulos- tai myyntikuntoon.

Tilaisuus on suunnattu yrittäjille, johtajille ja liikkeenjohdon ammattilaisille, jotka kohtaavat haasteita yritystoiminnassaan ja etsivät tehokkaita keinoja niiden ratkaisemiseen.

Tunnin mittaisessa etätilaisuudessa on kaksi osiota: Aluksi kirjailija Janne Jääskeläinen kertoo, mitkä seikat vaikuttavat yrityksen tulokseen heikentävästi. Tämän jälkeen on vuorossa kirjailijan haastattelu, jossa pureudutaan siihen, mihin yrityksessä kannattaa keskittää huomio, jotta se voidaan saada kannattavaksi.

Osallistujien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijalle ja osallistua keskusteluun. Kirjailijaa haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Tutustu myös Korporaatiot kuntoon! -kirjaan

 

Lue myös

Neuvontapalvelut: Yhteenvetoa ja poimintoja yritysverotuksen viimeaikaisista muutoksista

Uuden hallitusohjelman kynnyksellä on hyvä hetki katsoa taaksepäin ja käydä läpi niitä veromuutoksia, joita on tehty edellisellä hallituskaudella.

Viikon kysymys: pääomalainasta

Viikon kysymys tuo vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Katainen Espoon Elinkeinofoorumissa: Katse luontoarvoihin ja kestävämpään kasvuun

Espoon jo perinteeksi muodostunut Elinkeinofoorumi keräsi tälläkin kertaa puhujia talouden, tutkimuksen ja elinkeinoelämän huipulta. Ja...