Tekoäly, metaversumi ja robotisaatio – Tulevaisuuspäivä 31.10.2024

Tämä innostava Tulevaisuuspäivä tarjoaa tiiviissä paketissa viimeisintä tietoa, case-esimerkkejä ja tilanne- ja tulevaisuuskatsaukset tekoälyyn, metaversumiin, robotisaatioon sekä 5. teolliseen vallankumoukseen! Lisäksi saat uusia eväitä, ideoita ja työkaluja oman yrityksesi tai organisaatiosi strategia- ja innovaatiotyöhön, liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen – nykyistä tehostamalla, uutta luomalla tai jopa kokonaisvaltaisella itsensä uudelleenkeksimisellä. 

Metaversumi, tekoäly, web3, robotisaatio ja muut teknologiat yhdistyvät nyt uusin tavoin ja kiihdyttävät toistensa kehittymistä, muuttaen vauhdilla yritysten ja ihmisten elämää, arkea ja vuorovaikutusta sekä työtä, liiketoimintaa ja yhteiskuntien toimintaa. Mitä tämä kaikki voi tarkoittaa sinun yrityksesi asiakkaille, liiketoiminnalle, strategioille, innovaatiotoiminnalle ja uudistumiselle? Miten varautua tähän ”monivallankumoukseen”, jossa yhä isompi osa yrityksistä, yhteisöistä ja yksilöistä saavat supervoimia ja ottavat huimia tuottavuus-, luovuus- ja kestävyysloikkia – toisten jäädessä yhä enemmän jälkeen?

Lue myös Vesa Auvisen blogikirjoitus: Hallitus: Valmistaudu tekoälyn lisäksi metaversumin ja robotisaation etenemiseen sekä 5. teolliseen vallankumoukseen!

Tulevaisuuspäivän valmentaja, Vesa Auvinen, on kokenut strategisti, innovaattori ja tulevaisuusilon rakentaja, joka on työskennellyt satojen yritysten, organisaatioiden, johtoryhmien, hallitusten ja omistajien kanssa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus ennakointi-, strategia- ja innovaatiotyöstä, uusista teknologioista, tekoälystä ja digitalisaatiosta sekä yritysten ja organisaatioiden uudistumisesta. Auvinen on myös kirjoittanut suositun ja tilaisuuteen sisältyvän Kauppakamarin kirjan ”Metaversumi! Matkaopas johdolle, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille”, joka opastaa lukijoita metaversumin, web3:n, tekoälyn ja muiden kehittyvien teknologioiden ihmeelliseen maailmaan ja uusiin mahdollisuuksiin!

Lue myös

Neuvontapalvelut: Käytännön hyötyä EU:sta – rajat ylittäviä digipalveluja yrityksille

EU pyrkii digitalisoimaan julkishallintoa EU-alueen kilpailukyvyn parantamiseksi. EU:n digitaalinen palveluväylä Your...

Kyberuhkista selvitään vain yhteistyöllä

Maailma muuttuu ja globaaleista kyberuhkista on entistä vaikeampaa selvitä omin avuin. Siksi myös niihin liittyvää tietoa, kokemuksia...

Irtaimen käyttöomaisuuden tuplapoistot

Koneista, kalustosta ja muusta aktivoidusta irtaimesta käyttöomaisuudesta voidaan tehdä verotuksessa vuosittain maksimissaan 25 %:n poisto menojäännöksestä.