Yrittäjän veroseminaari Norjan vuonoristeily 30.9.- 4.10.2024

Miltä tuntuisi veroseminaari ylellisellä risteilijällä ja seminaariohjelman lomassa ihailla henkeäsalpaavia vuonomaisemia? 

Helsingin seudun kauppakamarin perinteinen Yrittäjän veroseminaari suuntaa lokakuussa risteilymatkalle Norjan vuonoille, legendaariselle Hurtigrutenin reitille. 

Kuulet luentoja ajankohtaisista talous- ja veroasioista, jotka koskevat yritysten omistajia, johtoa ja taloushallinnon ammattilaisia. Pääset myös luomaan arvokkaita kontakteja toisten matkalaisten kanssa, ja voit vaihtaa kokemuksia ja mielipiteitä luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Luennoitsijat

Partner, varatuomari Kirsti Auranen, EY 
Asianajaja, osakas, vero-osaston johtaja Torsti Lakari, Eversheds Asianajotoimisto Oy.

Matkareitti

Lennämme ensin Helsingistä Bergeniin, jossa tutustumme opastetusti kaupunkiin ennen laivaan nousua.  Laiva purjehtii välillä Bergen – Kirkenes, koko reitillä on 34 satamaa. Me vietämme laivalla neljä yötä, Bergenistä Tromsaan, josta lennämme takaisin Helsinkiin.

Ohjelmaan on varattu riittävästi aikaa nauttia upeasta risteilykokemuksesta ja siihen sisältyy myös mahdollisuus käydä maissa laivan ollessa välisatamissa. Trondheimissä teemme yhteisen opastetun retken kaupungille.

Kaikki matkajärjestelyt hoitaa niin ennen lähtöä, matkalla kuin palatessa kokenut tuottajamme Ulla Rossi.

Laiva

Upouusi laiva, Havila Pollux, takaa mukavuudellaan, laadullaan ja tekniikallaan ylellisen risteilykokemuksen. Koko ryhmällemme on varattu upeat Seaview superior -hytit. 

Laivalla on kauppa, ravintoloita, kuntosali, Jacuzzi ja saunaosasto. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat mahdollistavat upeat maisemat.

Syömme aamiaiset, lounaat ja illalliset laivan Havrand-ravintolassa, jossa ruokalista vaihtelee jokaisella aterialla neljän päämenun välillä..

Lennot

Meno 

Ma 30.9.2024 Finnair Helsinki – Bergen 8:20–10:15

Paluu

Pe 4.10.2024 Finnair Tromsa -Helsinki 18.05–21.05

Hinta

Majoitus kahden hengen Seaview superior -hytissä alk. 3 250 € ja yhden hengen Seaview superior -hytissä alk. 3 930 €.

Hinnat sisältävät seminaaripaketin lisäksi lennot (sis. yhden matkatavaran ruumaan), kuljetukset kohteissa, risteilyn Bergen – Tromsa, Seaview superior -hytti (1hh tai 2hh), aamiaiset, lounaat ja illalliset laivalla sekä oheisohjelma Bergenissä ja Trondheimissä.

Lähde mukaan upealle ”kerran elämässä” -risteilylle – varaa paikkasi nyt!

PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI. KYSY LISÄÄ:  ulla.rossi@helsinki.chamber.fi | puh. 040 521 7620

Lue myös

Chambercast: Miten yritys voi käyttää vaikuttamista kannattavaan liiketoimintaan?

Vaikuttamista voi käyttää vihamielisen valtion operaattori pahassa ja yritysjohtaja hyvässä, mutta molemmat voivat tehdä sitä...

Kauppakamarikysely: Yritykset pitävät perusväylänpitoa kaikista tärkeimpänä tekijänä rahtiliikenteen toimintaedellytyksille ja työvoiman liikkuvuudelle

Huoli tieverkoston rapautumisesta toistui yritysten vastauksissa läpi Suomen ja perusväylänpidon tärkeys...

Neuvontapalvelut: Vientikaupan määräysten muutokset – Egypti

Vientikohdemaiden tuontitullauksiin liittyvissä määräyksissä, tuonnin asiakirjavaatimuksissa ja kaupan maksutavoissa voi tulla yllättäviä muutoksia nopealla aikataululla.