Hallitusmatkalla – Sahimaa

Nuoren polven tekijä Jaakko Sahimaa lähtee hallitusmatkalle. Matkallaan hän tutustuu hallitustyöskentelyyn kauppakamarin HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -koulutuksessa.  

Jaakko Sahimaa on yrittäjä, vaikuttaja ja organisaatiopsykologi. Hän haluaa tehdä työelämästä merkityksellisempää. Koulutus ja uuden oppiminen auttavat löytämään tulokulmia tulevaisuuden työelämään. Hallitusmatkan Sahimaa tekee kauppakamarin opastuksella.

Sahimaa kirjaa kokemuksiaan ylös. Seuraa Sahimaan matkaa KauppakamariNYT:ssä ja sosiaalisessa mediassa #hallitusmatkalla. Uusimmat kirjoitukset löydät myös tältä sivulta.


Tutustu Sahimaan matkasuunnitelmiin

Oma kiinnostukseni lähteä tälle hallitusmatkalle kumpuaa halusta ymmärtää, miten yrityksissä tehdään päätöksiä ja miten yrityksiä johdetaan ja miten hallitustyön kautta voi vaikuttaa? Sahimaa pohtii. 

Innostu ja opi uutta

Hallitustyöskentely on vaikuttamista


 

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ®) -kurssi sopii niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin. Kurssista on hyötyä hallitustyötä jo tekeville ja sitä vasta harkitseville. Kurssi auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia saamaan hallitustyöskentelystä aiempaa enemmän irti.

Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä erilaisten yritysten hallitustyöskentelystä ja sen merkityksestä menestyksessä. Kurssilla ratkotaan ryhmätöinä todellisten yritysten hallitustyön kysymyksiä.

Tervetuloa aktivoimaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä HHJ® -kurssille!