Yhdessä olemme enemmän

Teemme yhteistyötä yritysten, yhteisöjen ja koulutuslaitosten, jotta sinulla olisi paremmat eväät menestyä.

Kaikki hyvä syntyy yhdessä

Teemme yhteistyötä yritysten, yhteisöjen, koulutuslaitosten ja jopa kilpailijoidemme kanssa, jotta sinulla olisi paremmat eväät menestyä.

Koulutusfilosofiamme on yksinkertainen: Laitamme aina jäsenemme etusijalle koulutuksia suunniteltaessa.

Tämä tarkoittaa parhaiden mahdollisten kouluttajien lisäksi erilaisia yhteistyömalleja kumppaneidemme kanssa.


Tällä hetkellä kumppaneitamme ovat:

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Olemme käynnistäneet yhdessä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa uudenlaisen yhteistyön jatkuvan oppimisen saralla. Tarjoamme jatkossa kauppakamarin jäsenyrityksille ja asiakkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa korkeakoulutasoisia opintoja samalla, kun he osallistuvat kauppakamarin koulutuksiin tai käyttävät KoulutusOnline-palvelua. 

Opinnot tuotetaan KAMK:n ja kauppakamarin asiantuntijoiden yhteistyönä. KAMK:n asiantuntijat varmentavat koulutuksen laadun sekä vastaavat suoritusten arvioinneista kauppakamarin tuottaessa opintojaksoille tarvittavan sisällön. Yhteistyömme mahdollistaa osaamisen kehittämisen, tarpeiden ennakoinnin sekä yrityslähtöisen tarpeen tuomisen osaksi korkeakoulujen koulutussisältöjen kehittämistä.

Rastor-instituutti

Yhdessä Rastor-instituutin kanssa haluamme auttaa HR-ammattilaisia kasvamaan omassa tehtävässään. Tällä hetkellä toteutamme yhteistyössä kahta koulutusohjelmaa. Ainutlaatuisessa HR Master Certificate -ohjelmassa saat käyttöösi kauppakamarin ja Rastor-instituutin parhaat HR-sisällöt. Kokeneiden HR-asiantuntijoiden sertifikaattiohjelmassa saat rohkeutta kyseenalaistaa, ottaa aiempaa enemmän vastuuta ja tehdä vaativia päätöksiä. Kasvat asiantuntijana, jota kuunnellaan ja joka halutaan mukaan kehittämään organisaatiota ja sen liiketoimintaa. 

Työhyvinvoinnin sertifikaatti on napakka koulutus HR-ammattilaiselle tai esimiehelle, joka haluaa kehittää organisaationsa työhyvinvointia suunnitelmallisesti. Koulutus todentaa ammattitaitosi työhyvinvoinnin osaajana
– olitpa sitten esimies tai HR:n tai työsuojelun ammattilainen.

Työhallinnon rekrykoulutukset

Toimimme koulutuskumppanina työhallinnon rekrykoulutuksissa. Olemme toteuttaneet useita ohjelmakokonaisuuksia yhteistyössä Saranen Consulting Oy:n kanssa, ja kevään 2020 aikana toteutuksessa olevassa ohjelmassa on mukana myös Kymenlaakson kauppakamari.

Koulutuksemme tarjoaa kattavan tietopaketin sähköistyvän talous- ja palkkahallinnon maailmaan ja antaa mahdollisuuksia kehittää yrityksesi liiketoimintaprosesseja sähköisten työkalujen avulla: Taloushallinto digitalisoituu vauhdilla, prosessit virtaviivaistuvat uusien teknologioiden ansiosta, jolloin taloushallinnon merkitys osana menestyvää liiketoimintaa kasvaa entisestään. Sisältöjä tuotetaan sekä lähikoulutuksena että verkossa tapahtuvana oppimisena KoulutusOnlinessa.

Hallituspartnerit Helsinki Ry

Yhdessä Hallituspartnerit Helsinki Ry:n kanssa tavoitteenamme on auttaa pk-yrityksiä kasvamaan ja menestymään hallitustyötä kehittämällä. Teemme yhteistyötä KoulutusOnline-palvelun HHJ-koulutuksien sisällöissä, hallitustyön strategiatyökalujen ja sparrausworkshopien kehittämisessä sekä HHJ-alumnitilaisuuksien järjestämisessä.

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutusohjelman tarkoituksena on aktivoida ja kehittää hallitustyöskentelyä. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville ja auttaa yrittäjiä sekä yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä paremmin.

Valmiina menestymään?

Täytä lomake, ja pääset nauttimaan Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyyden eduista.