Kaksi naista hymyilevät ja kättelevät.Kaksi naista hymyilevät ja kättelevät.
Tule osaksi dynaamista joukkoamme

Avoimet työpaikat

Helsingin seudun kauppakamari on dynaaminen elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka jäsenenä on yli 7000 yritystä. Jäsenemme saavat meiltä monipuolisia etuja, kuten maksutonta lakiasiain- ja taloushallinnon neuvontaa, aktiivista viestintää sekä verkostoitumista eri tapahtumissa. Palvelutuotantomme kattaa koulutustoiminnan, kustannustoiminnan sekä verkostoitumispalvelut. Palveluidemme palaute on huippuluokkaa.

Avoinna olevat tehtävät:

Nainen selaa ipadilla Helsingin seudun kauppakamarin julkaisukirjastoa.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme marraskuussa onnistuneen rekrytoinnin jälkeen vielä lisävahvistukseksi aktiivista, B2B-orientoitunutta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin seudun kauppakamarin tytäryhtiöön Helsingin Kamari Oy:öön.
 
Myyntipäällikön työtehtävä on ensisijaisesti kauppakamarin olemassa olevien ja uusien digitaalisten koulutusten ja verkkopalveluiden myynti sisältäen uusasiakashankintaa digitaalisia kanavia hyödyntäen, asiakastapaamisten sopimisesta kaupan loppuun viemiseen. Tavoitteenasi on löytää kokonaisvaltainen ratkaisu kauppakamarimme palveluista ja tuotteista asiakasyrityksen henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Kohderyhmänä ovat mm. yritysten henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon ammattilaiset ja päättäjät sekä johtajat. 

Avoimet hakemukset

Mikäli tällä hetkellä avoinna olevat paikat eivät vastaa toiveitasi, voit myös jättää meille avoimen työhakemuksen täyttämällä avoimen hakemuksen alla olevan linkin takaa. Hakemuksesi käsitellään luottamuksella.

Opiskelijalle


Tervetuloa vaikuttamaan, verkottumaan ja menestymään kanssamme!

Oletko aina miettinyt mitä Helsingin seudun kauppakamari tekee? Katso esittely