Avoimet työpaikat

Meillä on töissä yli 80 ammattilaista. Tule osaksi dynaamista joukkoamme.

Avoimet työpaikat

Helsingin seudun kauppakamari on dynaaminen elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka jäsenenä on yli 7000 yritystä. Jäsenemme saavat meiltä monipuolisia etuja, kuten maksutonta lakiasiain- ja taloushallinnon neuvontaa, aktiivista viestintää sekä verkostoitumista eri tapahtumissa. Palvelutuotantomme kattaa koulutustoiminnan, kustannustoiminnan sekä verkostoitumispalvelut. Palveluidemme palaute on huippuluokkaa.

Tervetuloa vaikuttamaan, verkottumaan ja menestymään kanssamme!

Oletko aina miettinyt mitä Helsingin seudun kauppakamari tekee? Katso esittely

Haemme AV-asiantuntijaa, oletko uusi asiantuntijamme?

Helsingin seudun kauppakamarin palveluyhtiössä Helsingin Kamari Oy:ssä etsitään sinua AV-asiantuntija, jolla on kokemusta korkealaatuisen mediatuotannon tekemisestä sekä kykyä ja intoa kehittää tuotantomme laatua uudelle tasolle.

Haemme Digimarkkinoinnin ja
-analytiikan osaajaa, oletko etsimämme henkilö?

Meillä on avoin tekemisen ja kehittämisen meininki, ja tuemme hankalissa paikoissa toisiamme. Tiimissä annetaan vastuuta ja arvostetaan itsenäistä työotetta, joten toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka tuo uusia ideoita rohkeasti esiin ja jakaa omaa osaamistaan.


Avoimet hakemukset

Mikäli tällä hetkellä avoinna olevat paikat eivät vastaa toiveitasi, voit myös jättää meille avoimen työhakemuksen. Lähetä avoin hakemus ja CV sähköpostitse suoraan asiakkuusjohtaja Riitta Salmelle. Hakemuksesi käsitellään luottamuksella.

Riitta Salmi
asiakkuusjohtaja
riitta.salmi@helsinki.chamber.fi


Opiskelijalle