Uratarinoita

Uratarinoita

Helsingin seudun kauppakamari ja Helsingin Kamari Oy työllistävät yhteensä liki 80 eri alojen ammattilaista, joista jokaisella on oma mielenkiintoinen uratarina kerrottavana.

Mielenkiintoinen työ innostaa

Anne Latvasalo työskentelee Helsingin seudun kauppakamarin markkinoinnissa. Paikka aukesi hänelle vähän kuin sattumalta.

Anne  ei ollut ajatellut uraa kauppakamarilla, kun hänen ystävänsä vinkkasi vapautuvasta tehtävästä. Anne tutustui kauppakamariin tarkemmin – ja sai huomata, että talo on täynnä mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä.

Kustannustuotteita jäsenten tarpeisiin

Leena Viitala työskentelee talouden ja verotuksen kirjojen ja sähköisten julkaisujen tuottajana kauppakamarin palveluliiketoiminnassa.

Jäsenasiamies tuntee yritykset

Pekka Launiainen työskentelee kauppakamarin jäsenasiamiehenä. Hänen monipuolinen kokemuksensa yritysten erilaisista toimialoista on ollut hyödyksi jäsenasioissa.

Kolumbiasta kauppakamarille

Kauppakamari tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia myös paluumuuttajille ja opiskelijoille. Päivi Vaahterikko-Mejía palasi Suomeen asuttuaan ja työskenneltyään Kolumbiassa yli 17 vuotta.

Työlainsäädännön asiantuntija

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä. Hänen erikoisosaamisensa ja esiintymistaitonsa keräävät kiitosta vuodesta toiseen.

Digitaalinen johtaminen kehittyy

Helsingin seudun kauppakamarin tietohallintopäällikkö Max Moiseevin toimenkuva on monipuolinen. Kauppakamari on ketterän kokoinen organisaatio, jossa digitaalisuuteen panostetaan jatkuvasti.