Työnantajaneuvontaa ulkomaalaisiin rekrytointeihin 11.5. klo 8–12

Onko yrityksesi ottamassa ensi askeliaan ulkomaalaisten työntekijöiden rekrytoinnissa? Mietityttääkö kuinka päästä alkuun kansainvälisissä rekrytoinneissa ja mistä tarvittava tieto löytyy? Entä miten oleskelulupaprosessi etenee ja mitä asioita työnantajan täytyy ottaa huomioon?

IHH työnantajaneuvonta tarjoaa maksutonta neuvontaa työnantajille ulkomaalaiseen työvoimaan, rekrytointiprosesseihin ja työ- ja oleskelulupiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi neuvontapalvelu tarjoaa tietoa kansainväliseen työelämään liittyvistä yksityisen ja julkisen sektorin palveluista.

Espoolainen yritys, nyt sinulla on mahdollisuus sopia henkilökohtainen ja maksuton neuvonta-aika lakimies Joanna Ahokannon kanssa (International House Helsinki työnantajaneuvonta) tiistaina 11.5.2021 klo 08–12 välisenä aikana etänä toteutettavaan neuvontaan.

Varaa oma aikasi – ajanvaraukset p. 040 922 5126 tai joanna.ahokanto@chamber.fi

Ajanvarauksen jälkeen sinulle lähetetään linkki ja tarkemmat ohjeet osallistumisesta. Lämpimästi tervetuloa!
Yhteistyössä: Helsingin seudun kauppakamari (IHH Työnantajaneuvonta) ja Espoon kaupunki.

Lue myös:
Edellinen artikkeli Ilmoita Vuosikirjan 2022 toimialahakemistossa – näin varmistat, että olet olemassa! Seuraava artikkeli Elinkeinoelämän suhdannetilanne kohenemassa ja näkymät kirkastuneet