Helsingin seudun kauppakamari, Koronainfo, KauppakamariNYT

Yhteisöjen veroilmoitusten jättöaikaan pidennystä

Verohallinto pidentää yhteisöjen ja yhteisetuuksien veroilmoitusten jättöaikaa kuukaudella.

Pidennys koskee yhteisöjä, joiden tilikausi on päättynyt 31.12.2019 – 28.2.2020 välisenä aikana. Näillä yhteisöillä on viisi kuukautta aikaa veroilmoituksen antamiseen tilikauden päättymisestä laskettuna. Verohallinto kuitenkin toivoo, että mahdollisimman moni yhteisö antaisi veroilmoituksen kuitenkin neljän kuukauden määräajassa.

Yhteisöjen ei tarvitse erikseen hakea tätä kuukauden lisäaikaa vaan tämä lisäaika tulee automaattisesti.

Yhteisöt, joita tämä lisäaika koskee ovat osakeyhtiöt, osuuskunnat, yhdistykset, asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöyhteisöt, ulkomaiset yhteisöt ja sijoitusrahastot. Henkilöyhtiöiden ja elinkeinonharjoittajien veroilmoituksen jättöaikaan ei ole tullut muutoksia.

Lue myös:

Kausityölaki uudistuu 17.6.2021

Kausityöntekijällä tarkoitetaan kolmannen maan kansalaista, jonka vakinainen asuinpaikka on muualla kuin Euroopan unionin jäsenvaltiossa, Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa tai Sveitsissä ja joka oleskelee Suomessa laillisesti ja tilapäisesti työskennelläkseen kausiluonteisesti sellaisen määräaikaisen työsopimuksen perusteella, joka on tehty hänen ja Suomeen sijoittautuneen työnantajan välillä.
Edellinen artikkeli Puutarha tarjoaa mielekästä puuhaa koronan takia eristäytyneille perheille Seuraava artikkeli Yhteinen lahjakorttikauppa Vantaan alueen yrityksille