Arkisto

Koulutusten ja tapahtumien toteutus jatkuu toistaiseksi turvallisesti etänä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tästä syystä järjestämme kaikki koulutuksemme ja muut tilaisuutemme 31.1.2021 asti vain etänä. Ajantasaisen koulutusvalikoimamme löydät aina KauppakamariKaupasta.

Ohjeet rajanylitykseen koronapandemian aikana 27.1. alkaen

Rajavartiolaitoksen ohjeistus matkustajille maahantuloa koskien. Tällä valtioneuvoston päätöksen mukaisella Rajavartiolaitoksen ohjeistuksella annetaan tietoa maahantuloon kohdistuvista muutoksista 27.1.2021 lukien. Päätökset ovat voimassa 25.2.2021 asti.

Helsingin keskusta-alueen kehittäminen on yhteinen projekti

Helsingin kaupunginhallitus käsittelee tänään 25.1.2021 pormestari Jan Vapaavuoren esityksiä satamatoimintojen uudelleenjärjestelyistä ja kävelykeskustan kehittämisestä. Kokouksessa kulminoituu kuluvan valtuustokauden lähes dramaattisia piirteitä saanut poliittinen kädenvääntö kävelykeskustan laajentamista ja maanalaista kokoojakatua koskevasta kaupunkistrategian kirjauksesta. Elinkeinoelämä odottaa lopputulemaa hieman levottomin mielin.

2020 opetti pehmeitä arvoja, ovatko ne uusi normaali?

Artikkelisarjassamme – Soft is a new hard – käsittelemme ajankohtaisia kysymyksiä muun muassa työn tulevaisuudesta, organisaation kyvykkyyden rakentamisesta, modernista johtamisesta, hyvinvoivan henkilöstön merkityksestä ja tietysti pandemian tuomasta uudesta normaalista. Artikkelien teemat vaihtuvat viikoittain, joten älä anna saman kattoteeman hämätä.

Uusi podcast-sarja Eurooppa edellä

Kauppalehdessä käynnistyy uusi podcast-sarja Eurooppa edellä. Ensimmäisessä jaksossa Tapio Nurmisen vieraina ovat europarlamentaarikot Miapetra Kumpula-Natri (sd) ja Petri Sarvamaa (kok) sekä Keskuskauppakamarin johtaja Timo Vuori.