Jäsenenä saat enemmän

Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaa Helsingin seudun kauppakamarin monipuolisista jäseneduista

Meitä on jo yli 7 000 – ja hyvästä syystä. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat monipuolisten jäsenetujen lisäksi koulutukset ja ammattikirjat sekä tieto- ja verkostoitumispalvelut jäsenetuhintaan.

Neuvontapalvelumme lakimiehet ja asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi nopeasti ja vaivattomasti – maksutta!

Haluatko olla mukana rakentamassa toimivampaa Helsingin seutua?
Liittymällä mukaan kauppakamariin liityt samalla vaikuttajayhteisöömme ja varmistat, että saat äänesi kuuluviin.


Ajantasaista tietoa
Ajantasaista tietoa

Luotettavin ja ajantasaisin tieto asuu kauppakamarissa. Julkaisemme vuosittain kymmeniä kirjoja: talous- ja henkilöstöhallinnon, johtamisen ja juridiikan teemoista. Julkaisujen lisäksi digitaalinen palvelumme KauppakamariTieto sisältää ammattilaisten ylläpitämänä aina ajantasaisimman tiedon – seuraamme lainmuutoksia puolestasi. 

Verkostoidu kauttamme
Verkostoidu kauttamme

Lähes 100 ilmaista jäsentapahtumaa vuodessa 20 000 mahdollisen uuden yhteistyökumppanin kanssa. Törmäytämme sinut uusien ihmisten, ajatusten ja yritysten kanssa – löydä kasvua uusien kumppaneiden kautta.

Vaikuta kanssamme
Vaikuta kanssamme

Valiokuntatyössä pääset mukaan vaikuttamaan Helsingin seudun kehittymiseen. Toimivat suhteemme päätöksentekijöihin mahdollistavat vaikuttavan edunvalvonnan. Yhdessä olemme enemmän.

Neuvontaa
Neuvontaa

Sinun ei tarvitse itse tietää kaikkea. Oli kyse sitten verotuksesta, työsuhteista, yrityksen sopimuksista tai kirjanpidosta, niin asiantuntijamme ja lakimiehemme ovat käytössäsi jäsenmaksun hinnalla. Vastaamme nopeasti ja luottamuksella.

Lakimiehet ja muut asiantuntijamme ovat käytössänne

Digitaalisia palveluja
Digitaalisia palveluja

Jatkuvasti päivittyvät digitaaliset palvelumme, kuten verkkolehtemme KauppakamariNYT, KauppakamariTieto ja KoulutusOnline pitävät tietosi ja taitosi ajan tasalla. Lisäksi kaikki kauppakamarin koulutukset ja julkaisut ovat ostettavissa 24/7 kauppakamarin kaupasta.

Korkealaatuista koulutusta
Korkealaatuista koulutusta

Meillä on monipuolinen valikoima tutkitusti Suomen parhaita koulutuksia. Järjestämme vuosittain 250 koulutustilaisuutta ja verkkokoulutuspalvelumme KoulutusOnline mahdollistaa kouluttautumisen missä ja milloin vain.

Eväitä kansainvälistymiseen
Eväitä kansainvälistymiseen

Autamme ulkomaisten yrityskumppaneiden löytämisessä ja tarjoamme tietoa EU-rahoituksesta, juridiikasta ja toimintaympäristöistä yli 60 maassa Enterprise Europe Network -yksikkömme kautta. Lisäksi tuemme valmiuksia tunnistaa ja rekrytoida kansainvälistä osaamista, sekä vahvistamme yhteyksiä täällä jo oleviin osaajiin Chamber Talent Boost -projektimme avulla.

Inspiraatiota kollegoilta
Inspiraatiota kollegoilta

Kauppakamarin klubitoiminta tarjoaa vahvan luottamusverkoston kaikenkokoisten yritysten johtajille ja päälliköille. Hanki uutta inspiraatiota johtamistyöhösi ja uusia näkökulmia, joita soveltaa työpaikallasi.

New call-to-action


Jäsenmaksut

Kalenterivuosittain perittävän jäsenmaksumme perusteena on liikevaihto ja henkilöstön lukumäärä.

Jäsenmaksut
Jäsenmaksut
Säännöt

Tutustu Helsingin seudun kauppakamarin sääntöihin täällä.

Säännöt
Jäsenmaksut