Kasvajien oikea käsi

Helsingin seudun kauppakamari auttaa jäseniään eteenpäin tiedon, verkostojen ja vaikuttamisen avulla – jo yli 7 000 jäsenen voimalla.

Jäsenenämme saat

Jäsentarina ”Arvostan suuresti konsultointi- ja neuvontapalveluja. Olen aina saanut kysymyksiini hyvin selkeät ja laajat vastaukset kirjallisesti, sähköpostilla.” Ilona Vejander Viralvia Oy Lue Ilonan tarina
Jäsentarina ”Kauppakamari tekee tärkeää edunvalvontatyötä, joten osallistuminen sen toimintaan jäsenyytemme kautta tuntuu luontevalta” Suvi Haimi Sulapac Lue Sulapacin tarina
New call-to-action
Maksuttomia palveluja
Maksuttomia palveluja

Jäsenenämme saat maksutonta neuvontaa lakimiehiltämme ja vero- ja kirjanpidon asiantuntijoiltamme, voit osallistua laadukkaisiin ja monipuolisiin jäsentilaisuuksiimme sekä pääset osaksi laajaa verkostoamme.

Lisäksi saat käyttöösi laajan verkkomaailmamme, muun muassa jatkuvasti päivittyvän verkkomediamme KauppakamariNYT:n.

Laajan verkoston
Laajan verkoston

Järjestämme Helsingin seudun parhaat maksuttomat jäsentapahtumat, joissa verkostoidut lähes 20 000 mahdollisen uuden yhteistyökumppanin kanssa ja kuulet ensimmäisenä uusista tuulista.

Rakennamme aktiivisesti siltoja ja reittejä kansainvälisille vesille.

Äänemme ja asiantuntijuudemme käyttöösi
Äänemme ja asiantuntijuudemme käyttöösi

Vaikuttamistyöllämme vahvistamme yrityksesi mahdollisuuksia menestymiseen sekä kehitämme Helsingin seudun kilpailukykyä.

Meillä on laaja luottamushenkilöyhteisö sekä vaikutusvaltainen sidosryhmäverkosto, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

 Pysyt ajantasalla
Pysyt ajantasalla

Mietityttääkö jokin asia? Saat vastauksen monipuolisesta mediavalikoimastamme. Oma mediamme pitää sinut aina ajan tasalla maailman muutoksista ja tulevaisuuden trendeistä.

KauppakamariNYT on verkkolehti, josta luet viimeisimmät artikkelit ja tiedotteet,  katsot videot sekä kuuntelet podcastit yrityselämää kiinnostavista aiheista.

 

Oletko aina miettinyt mitä Helsingin seudun kauppakamari tekee?

Liity jäseneksi

Liittyminen jäseneksemme on helppoa. Täytä lomake, ja pääset nauttimaan Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyyden eduista.

Liity jäseneksi
Liity jäseneksi
Kauppakamariverkosto

Kauppakamarien jäsenyrityksille suunnatun KauppakamariVerkon avulla kasvatat kontaktiverkostoasi ja löydät uusia yhteistyökumppaneita.

Tutustu verkostoomme tästä
Kauppakamariverkosto