Tietosuoja Helsingin seudun kauppakamarissa

Tietosuoja Helsingin seudun kauppakamarissa


Helsingin seudun kauppakamari ja sen tytäryhtiö Helsingin Kamari Oy (yhdessä ”Helsingin seudun kauppakamari”) ovat sitoutuneet suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä. Verkkopalvelumme voivat sisältää linkkejä muiden yhtiöiden sivuille tai palveluihin, joilla on Helsingin seudun kauppakamarista erilliset, omat tietosuojakäytäntönsä.

Pyrimme oppimaan jäsenten ja muiden käyttäjien tarpeita ja luomaan heitä kiinnostavia palveluita. Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa:

  • käyttäjän antamiin,
  • julkisista lähteistä kuten kaupparekisteristä tai yleisesti saatavilla olevista lähteistä kerättyihin,
  • palveluiden käytön myötä kerättyihin ja
  • analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme keräämiämme tietoja mm. kauppakamarilaissa (1.11.2002/878) tarkoitettujen tehtävien hoitoon, helppokäyttöisten, turvallisten ja personoitujen palveluiden tuottamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen, kohdennetumman markkinoinnin ja tehokkaan asiakaspalvelun kehittämiseen.

Tämä tietosuojalauseke kuvaa Helsingin seudun kauppakamarin henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt. ”Henkilötiedolla” tarkoitetaan tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön.

Tutustu alla oleviin tietosuojaselosteisiin: ”Helsingin seudun kauppakamarin / jäsenrekisterin tietosuojaseloste” ja ”Helsingin seudun kauppakamari / asiakkaita, potentiaalisia asiakkaita sekä sidosryhmiä koskeva tietosuojaseloste”. Nämä tietosuojaselosteet ovat samalla rekisteriselosteita ja henkilötietolain edellyttämiä informointiasiakirjoja.

Tutustu tietosuojaselosteisiimme:

Tietosuojaseloste: Helsingin seudun kauppakamari / jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste: Helsingin seudun kauppakamari / asiakkaita, potentiaalisia asiakkaita sekä sidosryhmiä koskeva tietosuojaseloste

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää palveluitamme.

Tietosuojakäytäntömme päivitetään palveluiden kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa. Voimassaolevat tietosuojakäytäntömme löytyvät tältä sivulta.