Saavutettavuusselosteet ja tietoa Helsingin seudun kauppakamarin verkkopalvelujen saavutettavuudesta

Saavutettavuusselosteet ja tietoa Helsingin seudun kauppakamarin verkkopalvelujen saavutettavuudesta

Tältä sivulta löydät yleistä tietoa Helsingin seudun kauppakamarin verkkopalvelujen saavutettavuudesta sekä palvelujemme saavutettavuusselosteet.

Haluamme palvella kaikkia käyttäjiä yhdenvertaisesti, riippumatta käyttäjän erityistarpeista tai laitteesta. Siksi saavutettavuuden huomioiminen verkkopalvelujemme kehitystyössä on meille ensisijaisen tärkeää.

Vaikka verkkopalvelujamme ei koske laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, kiinnitämme saavutettavuuteen huomiota jatkuvasti tarkkailemalla ja kehittämällä sivustojamme.

Kehitystyö saavutettavuuden osalta on Helsingin seudun kauppakamarissa vielä aluillaan, ja etenemme saavutettavuustyössä vaiheittain. Saavutettavuuden ylläpito vaatii myös erityistä panostusta, jonka eteen teemme jatkuvasti töitä sekä sisällön että tekniikan osalta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme?

Otamme mielellämme vastaan palautetta saavutettavuudesta ja mahdollisista puutteista. Jos huomaat puutteita saavutettavuudessa tai saavutettavuusselosteissa, kerrothan siitä meille, niin teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi.

Voit lähettää palautteen osoitteeseen: viestinta@helsinki.chamber.fi.

Saavutettavuuteen ja sen kehittämiseen liittyvistä palautteista vastaa Helsingin seudun kauppakamarin viestinnän ja tietohallinnon tiimit. 

Saavutettavuusselosteet

Helsingin seudun kauppakamarin kotisivut (suomenkielinen sivusto)

Kauppakamarilehti