Jäsenille

Jäsenille

Tältä sivulta löydät jäsenyrityksille tarkoitettuja materiaaleja. Verkoston tuki, vaikuttamistyömme sekä maksuttomat ja jäsenetuhintaiset palvelut tukevat yrityksenne menestystä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.


Jaa tieto jäsenyydestä koko henkilökunnalle

Parhaimman hyödyn jäsenyyden eduista saat, kun varmistat, että koko henkilöstö on tietoinen jäsenyydestä ja sen hyödyistä.

Miten jäsenetuja voi hyödyntää? Lue mitä jäsenyrityksemme Mall Voice kertoo omasta ”heräämisestään” jäsenetujen suhteen.

Lataa jäsenlogo käyttöönne

Lisää jäsenyyslogo sivuillenne. Logolla viestit yhteistyökumppaneillesi jäsenyydestä metropolialueen vaikuttavassa verkostossa


Tapahtumat vain jäsenille

Jäsenaamiaiset

Tule verkostoitumaan ja nauttimaan aamiaista yhdessä muiden jäsenyritysten edustajien kanssa. Aamun sisältyy myös herättelevä puheenvuoro ajankohtaisesta aiheesta yhteistyöyritykseltämme. Jäsenaamiaisia järjestetään neljä kertaa vuodessa. Aamiaisen tarjoaa vaihtuva yhteistyöyritys. Jos yrityksesi on kiinnostunut tästä mahdollisuudesta olethan yhteydessä jasenasiat@helsinki.chamber.fi.

Ilmoittaudu jäsenaamiaisille KauppakamariKaupassa
Jäsentapaamiset

Jäsentapaamisia järjestetään neljä kertaa vuodessa ja niiden pääpaino on jäsenyritysten kohtaamisissa ja verkostoitumisessa. Tapaamisten puheenvuoroissa on vaihtuva teema. Teemaan liittyen on muutaman jäsenyrityksen mahdollista tulla pitämään tilaisuudessa lyhyt puheenvuoro. Jos yrityksesi on kiinnostunut tästä mahdollisuudesta olethan yhteydessä jasenasiat@helsinki.chamber.fi.

Ilmoittaudu jäsentapaamisiin KauppakamariKaupassa

Jäsenyyden tärkeät linkit

Säännöt

Tutustu Helsingin seudun kauppakamarin sääntöihin täällä.

Säännöt
Päivitä jäsentietosi

Pidä jäsentietosi helposti ajan tasalla.

Päivitä jäsentietosi
Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelumme – erityistä tukea yrityksesi tarpeisiin. Asiantuntijamme ja lakimiehemme ohjeistavat jäsenyrityksiämme. Palvelu on jäsenillemme maksutonta.

Kysy neuvoa
Tilaa uutiskirjeitä

Helsingin seudun kauppakamarin uutiskirjeet pitävät sisällään ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat valitsemaltasi aihealueelta.

Tilaa uutiskirjeitä
Koulutukset ja KoulutusOnline

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtaiskoulutusta, joihin voit osallistua paikan päällä tai etänä. Itsenäisestä opiskelusta pitäville sopivat KoulutusOnlinen sadat koulutusvideot.

Tutustu tarjontaan KauppakamariKaupassa
Kirjat ja KauppakamariTieto

Tietoa ammattilaisten käyttöön liiketoiminnan kaikilta osa-alueilta, löydät meiltä monessa eri muodossa: ajankohtaiset ammattikirjat, Ammattikirjaston sähköiset kirjakokoelmat ja KauppakamariTiedon sähköinen tietopankki.

Tutustu ammattikirjallisuuteen KauppakamariKaupassa

Kysyttävää jäsenyydestä? Ole meihin yhteydessä:

Ikonen Heidi palvelupäällikkö 09 2286 0216

Ulkomaankaupan asiakirjat ja jäsenpalvelut

Launiainen Pekka jäsenasiamies 09 2286 0257
Vermas Elisa yhteyspäällikkö 040 764 7083