Meille töihin

Meille töihin

Vauhditamme yritysten ja Helsingin seudun menestystä

Me Helsingin seudun kauppakamarissa varmistamme, että yritykset menestyvät Helsingin seudulla. Kokoamme alueemme yritykset verkostoksi ja vahvistamme yritysten ja niiden henkilöstön osaamista.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä ja vauhdittamaan Helsingin seudun yritysten menestystä.

Tavoitteenamme on olla askeleen edellä Helsingin seudun elinkeinoelämän asiantuntijana, yhteiskunnallisena vaikuttajana ja osaamisen kehittäjänä. Teemme työtä yritysten puolesta, jotta koko yhteiskuntamme voi paremmin.

Teemme työtämme suurella intohimolla ja panostamme myös oman työyhteisömme toimintakulttuuriin ja kehittymismahdollisuuksiin. Arvostamme ja autamme onnistumaan.

Arvostamme Kauppakamarissamme monimuotoisuutta. Meille on tärkeää, että organisaatiossamme on monipuolinen ja edustava henkilöstö, joka tuo erilaisia näkökulmia ja ideoita toimintaamme. Kannustamme työntekijöitämme jakamaan omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Olemme sitoutuneet toteuttamaan johtamislupaustamme, joka on Arvostan ja autan onnistumaan.

Tule mukaan luomaan monimuotoista ja inklusiivista työyhteisöä kanssamme!

Pidämme huolta

Työterveyspalvelut

Tarjoamme työterveyspalveluita Mehiläisen ja Tapiolan Työkyky-vakuutuksen yhdistelmänä. Vakuutusetumme ovat kattavat, sillä laajennettu tapaturmavakuutuksemme on voimassa 24/7 kaikkialla maailmassa. 

Lounas- ja hyvinvointietu

Tarjoamme Smartumin kautta hyvinvointiedun, jota voi käyttää liikunta- ja kulttuuripalveluihin, hierontaan tai työmatkaan. Myös lounasetuutemme hoituu Smartumin kautta. 

Liikuntatunti ja Cuckoo workout

Tarjoamme tunnin palkallista työaikaa liikkumiseen viikoittain sekä mahdollisuuden hyödyntää taukoliikuntasovellusta oman hyvinvoinnin ja työn tauottamisen tukemiseksi. 

Puhelinetu ja työvälineet

Tarjoamme matkapuhelinedun ja laadukkaan Applen laitteen. Työvälineemme ovat huippuluokkaa ja niiden käytön varmistaa mielestämme maailman parhaan IT-yksikkömme tuki! 

Joustavat käytännöt ja oppiminen

Mahdollisuus hybridityöhön

Etätyökäytäntömme ovat joustavat: jokainen tiimi päättää ja sopii itse, milloin työskentelevät etänä tai milloin toimistolla. Toimistomme sijaitsee loistavalla paikalla Kampissa. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä joustavasti hybridinä EU- ja ETA-maissa.  

Koulutusmahdollisuudet

Tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää laajaa koulutustarjontaamme niin verkossa kuin lähitoteutuksissa jatkuvasti. Osaamisen kehittäminen on meillä itsestäänselvyys ja tuemme sitä kaikin voimin.

Lisäksi

Pitkäaikaisen työsuhteen palkitseminen

Tarjoamme työvuosien kertyessä täysille kymmenille vuosilahjan. Pitkäaikaisia työsuhteita juhlistamme Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä. Kymmenen vuoden jälkeen ansaitset myös pari ylimääräistä lomapäivää. 

Tulos- ja jäsenhankintapalkkio sekä -vapaapäivä

Tarjoamme tulos- ja jäsenhankintapalkkioita sekä -vapaapäivän yhteisten tai henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisesta. 

Edistyksellinen yrityskulttuuri ja mukavat työkaverit

Meillä pyritään osallistavaan, vastuulliseen sekä läpinäkyvään päätöksentekoon. Kuukausi-infojemme kuuma peruna nostaa kaikenlaiset puheenaiheet yhteiseen käsittelyyn. Johtamislupauksemme “Arvostan ja autan onnistumaan” on esihenkilötyömme ohjenuora.

Järjestämme myös joka kuukausi henkilöstöaamupaloja sekä hupitoimikunnan toimesta after workkeja ja muuta yhteistä hauskaa tekemistä. Arvostamme yhteisöllisyyttä – tuetaan toinen toisiamme!

Tutustu kauppakamarilaisten tarinoihin

”IT-tuen tarjoaminen on muutakin kuin vain järjestelmien pyörittämistä – ennen kaikkea keskiössä ovat ihmiset.”
Laura Rausku
Lue Lauran uratarina
”Edustan Kauppakamaria ylpeästi, kun kontaktoin asiakkaita. Pyrin aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin ylittämällä ne.”
Hannu Kärki
Lue Hannun uratarina

Helsingin seudun kauppakamari lukuina

Jäsenyyttä kuvaava ikoni

Henkilöstömäärä

90
Jäsenyyttä kuvaava ikoni

Perustamisvuosi

1917
Jäsenyyttä kuvaava ikoni

Jäsenyrityksiä

+7000
Jäsenyyttä kuvaava ikoni

eNPS

51
Jäsenyyttä kuvaava ikoni

Tapahtumia ja koulutuksia vuodessa

+400
Jäsenyyttä kuvaava ikoni

Vakiotoimistokoiria

3

Missio

Vauhditamme yritysten kestävää menestystä.

Visio

Askeleen edellä Helsingin seudun elinkeinoelämän asiantuntijana, yhteiskunnallisena vaikuttajana ja osaamisen kehittäjänä.

Arvot

Yritysten puolesta – jotta yhteiskunta voi paremmin. Talouden vapauden hyväksi. Parempien työyhteisöjen edistämiseksi