Meille töihin

Meille töihin

Helsingin seudun kauppakamari ja Helsingin Kamari Oy työllistävät yhteensä liki 80 eri alojen ammattilaista. Meillä on tarjolla monipuolisia ja haastavia tehtäviä niin neuvontapalveluissa, vaikuttamistyössä, tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien tuotannossa kuin tukipalveluissa.

Arvostamme henkilökuntaamme ja henkilöstöpolitiikkamme tavoitteena on osaavan henkilöstön sitoutuminen, motivoituminen, jatkuva kehittyminen ja valmius reagoida toimintaympäristön mukanaan tuomiin muutoksiin.

Helsingin toimistomme sijaitsee Kampissa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Kauppakamarilla on toimistot myös Espoossa ja Vantaalla.

Mitä me teemme?

Helsingin seudun kauppakamari palvelee yrityksiä monissa yritystoiminnan tarpeissa. Yksi suosituimpia jäsenpalvelujamme on laki- ja talousasiantuntijoidemme tuottama neuvontapalvelu. Kauppakamarilla on tarjolla lisäksi koulutuspalveluita ja klubeja, jäsentapahtumia, sekä digitaalisia palveluja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. 

Vaikuttamistyössä kauppakamarin painopistealueita ovat erityisesti maankäyttöön ja liikenteeseen, osaavaan työvoimaan, työperäiseen maahanmuuttoon, yritysturvallisuuteen ja vastuullisuuteen liittyvät kysymykset. Helsingin seudun kilpailukyky ja yritysten uudistumiseen ja kasvuun linkittyvät tekijät ovat kauppakamarille avainasioita.

Kauppakamari on aktiivinen verkottaja. Järjestämme vuosittain noin 100 tapahtumaa, joissa keskitytään yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä tukeviin teemoihin. Meillä on yli 300 luottamushenkilön verkosto, jotka toimivat aktiivisesti valiokunta- ja vaikuttamistyössä.

Tervetuloa vaikuttamaan, verkottumaan ja menestymään kanssamme!


Kaksi naista hymyilevät ja kättelevät.

Avoimet työpaikat

Katso täältä avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.

Vuonna 2022 Helsingin seudun kauppakamari on mukana Suomen suurimmassa vastuullisuuskampanjassa yhteistyökumppanina. Vastuullinen työnantaja -kampanja haastaa työnantajia kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustavuus ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. Helsingin seudun kauppakamari on sitoutunut näihin periaatteisiin.

Kuusi nuorta henkilöä keskustelevat.

Opiskelijalle

Työharjoittelu Helsingin seudun kauppakamarissa on parasta mahdollinen alku tulevalle työuralle. Toisinaan harjoittelu avaa mahdollisuuden myös pysyvään työpaikkaan.

Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehiä.

Uratarinoita

Minkälaista on työskennellä Helsingin seudun kauppakamarissa? Lue työntekijöidemme kokemuksista.