Tavoitteena asiakkaiden odotusten ylittäminen 

Tavoitteena asiakkaiden odotusten ylittäminen 

Hannu Kärki on Helsingin seudun kauppakamarin myyntipäällikkö. Hannulla on takanaan vuosikymmenien edestä kokemusta markkinoinnin parissa työskentelystä, joista hän on viettänyt yli 20 vuotta toimitusjohtajan roolissa monimuotoisissa työympäristöissä palvellen niin yritys kuin henkilöasiakkaita.  

Kokenut Hannu päätti hakeutua mukaan Kauppakamarin toimintaan keväällä 2022, sillä hän arvostaa suuresti organisaation luotettavaa, asiakaslähtöistä brändiä.

”Edustan Kauppakamaria ylpeästi, kun kontaktoin asiakkaita. Pyrin aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin ylittämällä ne”, Hannu kertoo.

Hannun tyypillinen työpäivä koostuu myyntityöstä sekä asiakkaiden kanssa neuvottelemisesta. Hannulle on tärkeää pystyä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla heille juuri oikeat tuotteet sekä palvelut. Hän kokeekin, että parasta hänen työssään on onnistumisen tunteet, joita hän saa auttaessaan asiakkaita omalla asiantuntijuudellaan.

Myös Hannun tiimiläinen myyntipäällikkö Markus Parkkinen kehuu kollegansa palvelualttiutta:  ”Hannusta huomaa heti vuosien kokemuksen myyntityöstä, sillä hän osaa palveluasenteellaan ja herrasmiesmäisyydellään vastata välittömästi asiakkaiden tarpeisiin. Herrasmiesmäisen olemuksen lisäksi Hannu on mukava ja lupsakka myynnin ammattilainen, jonka kanssa on mielekästä työskennellä.” 

Työyhteisössä Hannu arvostaa eniten hyvää ilmapiiriä ja läpinäkyvää toimintakulttuuria. Myös ahkerat työkaverit, oikeudenmukaiset esihenkilöt sekä työyhteisössä vallitseva johdon ja alaisten välinen luottamuksellisuus saavat kiitosta. Helsingin seudun kauppakamarissa arvostetaan työntekijöitä ja tuetaan heidän kehittymistään. Hannun mieleenpainuvimmaksi hetkeksi muistuukin koko talon yhteinen KesäFest, jossa aamupäivän kokoustamisen jälkeen oli tarjolla liikunnallisia aktiviteetteja sekä päästiin nauttimaan hienosta illallisesta upeassa kesäsäässä.

”On suuri etuoikeus päästä työskentelemään Kauppakamarissa”, Hannu kiteyttää.